Sebat Mardin'e Bileniyor

Sebat Mardin'e Bileniyor

Akçaabat Sebatspor’da basın sözcüsü Hakkı Emiroğlu, Mardin deplasmanında puan kaybetmeyi düşünmediklerini söyle

 

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Akçaabat Sebatspor’da basın sözcüsü Hakkı Emiroğlu, Mardin deplasmanında puan kaybetmeyi düşünmediklerini söyledi.

 

Emiroğlu yaptığı açıklamada, Mardinspor ile hafta sonu yapacakları karşılaşma için yönetim kurulu üyeleri ile birlikte destek için Mardin’e gideceklerini belirterek “Deplasmanda Mardinspor ile yapacağımız karşılaşma çok önemli. Kaybedenin çok şey kaybedeceği bu karşılaşmada takımımızı yalnız bırakmama adına başta başkanımız Zeki Öztürk olmak üzere yönetim kurulumuzdaki birçok arkadaşımız ile bu karşılaşmaya gidecek ve takımımıza destek olacağız” dedi.

 

Mardinspor’u yenecek güce sahip olduklarını da ifade eden Hakkı Emiroğlu, “Takımımızın son yaptığı çalışmayı yönetim olarak izledik. Çok hırslı, azimli ve son derece moralli olduklarını gördük. Bu takımın Mardinspor karşılaşmasını kayıpsız atlatacağına inanıyoruz ve bunu başaracak güce sahibiz” dedi.

 

Akçaabat Sebatspor’da Mardinspor deplasmanına Cumartesi havayolu ile gidecek ve kafile başkanlığını Erhan Çimşir yapacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Spor