Sebat Kongreyi Bekliyor

Sebat Kongreyi Bekliyor

Akçaabat Sebatspor’da Basın Sözcüsü Hayri Güner, büyük olasılıkla mevcut Başkan Güven Hacisalihoğlu ile devam edeceklerini belirtti

        Akçaabat Sebatspor’da Basın Sözcüsü Hayri Güner, kongre kararı almalarına rağmen başkan adaylarının çıkmadığını bu nedenle büyük olasılıkla mevcut Başkan Güven Hacisalihoğlu ile devam kararı alarak yeni sezon hazırlıklarına start vereceklerini söyledi. Güçlü bir yönetim kurulu oluşturarak yeni sezon hazırlıklarına biran önce başlamak istediklerini belirten Güner, “Şuanda Kırmızı-Beyazlı kulüp olarak Trabzonspor’un resmiyete işi dökerek bizi pilot takım yapmasını bekliyoruz. Bunun biran önce çözüme kavuşması içinde görüşmelerimiz aralıksız sürüyoruz. Trabzonspor Asbaşkanı Hayrettin Hacisalihoğlu’nun yurt dışından dönmesiyle konuyu fazla uzatmadan netlik kazandıracağız ve Trabzonspor himayesi altında çalışmalarımıza başlayacağız” dedi.

 

Bize Zarar Veriyorlar

Trabzon’da bulunan kulüplerin pilot takım olma yönündeki girişimlerine de değinen Güner, “Bu pilot takım olma yolundaki girişimlerimize zarar vermekten başka bir şey değildir. Bunun için diğer kulüplerden anlayış bekliyoruz” diye konuştu. Bu sezon yaşadıkları sıkıntıyı yeni sezonda Trabzonspor’un himayesi altına girmeleri halinde yaşamayacaklarını ifade eden Kırmızı-Beyazlı ekibin Basın Sözcüsü Hayri Güner, sözlerine şöyle devam etti; “Yaşanan sıkıntılar nedeniyle Akçaabat Sebatspor olarak ligi istediğimiz yerde bitiremedik ancak kümede kaldığımız için çok mutluyuz. Yeni sezonda aynı sıkıntıları yaşamamak için güçlü bir yönetim kurulu ve güçlü bir kadro kurarak Türkiye’ye adımızı yeniden duyuracağız. Bunun içinde taraftarlarımız biraz sabırlı olsunlar. Cumhuriyetle yaşıt olan Akçaabat Sebatspor’u laik olduğu yere çıkartacağız” ifadelerini kullandı.

Haber:Günebakış

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Spor