SEBAT İNANIYOR

SEBAT İNANIYOR

Önceki gün deplasmanda Karsspor ile 1-1 berabere kalan Akçaabat Sebatspor, cumartesi günü konuk edeceği Erzurumspor müsabakasının hazırlıklarına devam ediyor.

Önceki gün deplasmanda Karsspor ile 1-1 berabere kalan Akçaabat Sebatspor, cumartesi günü konuk edeceği Erzurumspor müsabakasının hazırlıklarına devam ediyor. Bu maçtan mutlak galibiyetle ayrılarak üç puanla tanışmak isteyen Kırmızı-Beyazlı ekibin Teknik Patronu İsmail Batur, “Ligde dört haftayı geride bıraktık. Bu dört haftada istediğimiz sonuçları belki elde edemedik ama takım olarak zamanla daha iyi hale geleceğiz'' dedi.

Takımın Kalitesi Ortada
Teknik Patron Batur, geçtiğimiz çarşamba günü deplasmanda Karsspor karşısında kaybettikleri iki puanı unuttuklarını ve takımın cumartesi günü oynanacak Erzurumspor maçının hazırlıklarına devam ettiğini söyledi. Kendi sahalarında Erzurumspor ile zor bir karşılaşma oynayacaklarını ifade eden Batur, ''Her şeye rağmen kadromuzun kalitesiyle en iyi sonuçla sahadan ayrılarak çıkışa geçeceğiz” diye konuştu.

Biz Kendi İşimize Bakacağız
Rakiplerinin geçtiğimiz hafta Kırşehirspor maçına çıkmadığını da dile getiren Batur, sözlerini şöyle sürdürdü; “Bu demek değildir ki Erzurumspor bizim maça da çıkmayacak. Bu nedenle Erzurumspor müsabakasına üç puan parolasıyla hazırlanıyoruz. Hedefimiz ne olursa olsun bu maçtan üç puanla sahamızdan ayrılmaktır. Gerisi bizi ilgilendirmiyor. Biz işimize bakarak taraftarlarımıza ilk galibiyeti armağan etmek istiyoruz” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Spor