Rakip Tokatspor

Rakip Tokatspor

Akçaabat Sebatspor Tokatspor'u konuk ediyor.

 

TFF İkinci Futbol Ligi’nde mücadele eden ve geçtiğimiz haftayı bay olarak geçiren Trabzon temsilcisi Akçaabat Sebatspor, bugün kendi saha ve seyircisi önünde lider Tokatspor’u konuk edecek. Saat 13.30’da başlayacak olan bu zorlu karşılaşmayı orta hakem Yaşar Kemal Uğurlu yönetecek. Bu maçta Uğurlu’nun yardımcılığını ise Türker Dirlik ve Hilmi Alper Şenkal yapacak. Ligin ikinci yarısında oynadığı 9 karşılaşmada mağlubiyet yüzü görmeyerek dört galibiyet üç beraberlik olan Kırmızı-Beyazlılar, 24 puanla 6. sırada bulunuyor.

Kaybederse Zora Sokacak
Akçaabat Sebatspor eğer Tokatspor karşılaşmasından üç puanla ayrılması halinde hem son haftaya moralli girecek hem de klasman grubuna avantajlı başlama şansı elde edecek. Ancak Kırmızı-Beyazlılar, bu karşılaşmayı kaybetmeleri ve rakiplerinin de kazanmaları halinde ligin alt sıralarına kadar inecek. Bu nedenle Kırmızı-Beyazlılar, Tokatspor karşısında üç puan almaktan başka bir şansı yok.Akçaabat Sebatspor Teknik Direktörü İsmail Batur, grupta son 9 maçta aldıkları puanların takıma güzel bir hava getirdiğini söyledi.

Güzel Günler Devam Edecek
Tokatspor maçını kazanarak Akçaabat halkının beklediği başarıya ulaşmak istediklerini, güçlü camiaların birlik ve beraberlik ile başaramayacağı şey olmayacağını belirten Batur, şöyle konuştu: “ Güçlü camiaların bu zorlu günlerden el birliği ile çıkacağını söylemiştik ve öyle de oldu. İstediğimiz sonuçları alarak bunu da göstermiş olduk. Dileğimiz bu güzel günlerin hep devam etmesi. Hedeflediğimiz noktaya yüzde 90 olarak ulaştık. Yüzde 10'luk kısmını kendi sahamızda yapacağımız maçla tamamlamak istiyoruz”.


Rakip Bizi İlgilendirmiyor
Ne olursa olsun Tokatspor maçından mutlak galibiyet beklediklerini ifade eden Kırmızı-Beyazlı ekibin Teknik Patronu Batur şöyle konuştu, “Rakibimizin durumu bizi ilgilendirmiyor. Biz sahada kendi işimize bakacağız. Bu zorlu maçta tüm oyuncularıma güveniyorum. 12. adamımız olan taraftarlarımıza bu müsabakada büyük iş düşüyor. Futbolcularımızı gelip 90 dakika desteklesinler. Bize verecekleri destek sonrasında üç puanı hanemize rahat yazdıracağımıza inanıyorum. Bu nedenle de Tokatspor maçında tüm Sebatspor sevenlerini tribünde görmek istiyoruz” şeklinde konuştu.

STAT: Fatih
HAKEM: Yaşar Kemal Uğurlu
SAAT: 13.00
YAYIN: YOK

A.SEBAT
Can Emre
Sami
Hakan Akbulut
Caner
Koray
Adem
Semih
Rahman
Hakan Bayraktar
Mutlu
Gökhan

TOKATSPOR:
Uğur
Taner
Gökalp
Fatih
Şamil
Şahin
Ahmet
Mustafa
Mahmut
Bülent
Evren

GRUPTAKİ MAÇLAR

13:30 A.Sebatspor  -  Tokatspor
13:30 Ofspor  -  Çankırı Bld.
13:30 Karsspor  -  Erzurumspor
13:30 Y. Yozgatspor  -  Arsinspor
13:30 Çorumspor  -  Karadenizspor



HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Spor