Raketin Büyükleri Belli Oldu

Raketin Büyükleri Belli Oldu

Trabzon Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Okul sporları faaliyet programında yer alan Genç Erkek- kızlar Okul Sporları Masa Tenisi Trabzon İl birinciliği müsabakaları Akçaabat fatih spor salonunda yapıldı.

Trabzon Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Okul sporları faaliyet programında yer alan  Genç Erkek- kızlar Okul Sporları  Masa Tenisi  Trabzon İl  birinciliği müsabakaları Akçaabat fatih  spor  salonunda  yapıldı. Müsabakalar sonunda kızlarda 1. Öf Solaklı Fen lisesi 2.Ortahisar İMKB lisesi 3.Trabzon kız  ima hatip lisesi olurken 4. ise of Anadolu lisesi  oldu.

Erkeklerde ise 1. Vakfıkebir Anadolu İmam Hatip lisei ,2.Çaykara Anadolu  Lisesi 3. Akçaabat Atatürk  Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi olurken 4. ise Trabzon Merkez Fen lisesi oldu. Dereceye giren okullara madalya  ve kupalarını Akçaabat Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Engin Uzun, Masa Tenisi Karadeniz temsilcisi Gürhan Zengin  okul müdürleri ile Masa tenisi hakemleri verdi. Şampiyon olan okullar ilimizi Türkiye şampiyonasında temsil edecekler.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Spor