Protokol Ziyareti

Protokol Ziyareti

Akçaabat Sebatspor yönetimi Gençlik ve Spor İl Müdürü Şerif özgür ‘ü ziyaret ederek bilgi alışverişinde bulundular.

Geçtiğimiz hafta sonu göreve seçilen Akçaabat Sebatspor yönetimi Gençlik ve Spor İl Müdür Şerif özgür ‘ü makamında ziyaret ederek görüş alışverişinde bulundular.

 

 

TFF 2. Lig 4. Grupta  mücadele eden Akçaabat Sebatspor  Şenol Ayvaz başkanlığındaki heyet Gençlik ve spor il Müdürü Şerif Özgür’ü makamında ziyaret ederek yeni sezon öncesi bilgi alışverişinde bulundular. Yeni yönetimin zor bir görevi üstlendiğini hatırlatan Şerif özgür "İl müdürlüğü olarak biz her zaman elimizden geleni yapmaya hazırız. Özellikle tesis yönünden üzerimize düşen görevi yaptık. Yeni yapılan sunçimin yanısıra Fatih Stadyumu'ndaki yeniliklerle yeni sezonda Sebatpor'un hiçbir eksiğinin kalmayacaktır" dedi. Özgür Sebatporun layık olduğu yere geleceğinin inancının tam olduğunu sözlerine ekledi.

 

 

 Ateşten gömlek giydiklerini söyleyen Akçaabat sebat spor başkanı Şenol Ayvaz amacımız sebat sporu yaşatmak olduğunu belirterek “zor bir görevin üstlendiğimizin bilincindeyiz. Herkesimin desteğini alarak bu görevi yapacağız. İlçemizle kuraklaşan bir oluşum yaptık. Sebat spor hak ettiği yere gelecektir. Biz yönetim olarak bunun için uğraş vereceğiz “dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Spor