Özer'den Çarpıcı Açıklamalar

Özer'den Çarpıcı Açıklamalar

Bordo-Mavililere kırgın olan Akçaabat Sebatspor’a Beşiktaş’ın PAF Takımından Gökhan, Abdullah, Koray ve Serkan’ı bedelsiz olarak vermesi bu kulübünde yönünü İstanbul’a çevirmesine neden oldu

Bordo-Mavililere kırgın olan Akçaabat Sebatspor’a Beşiktaş’ın PAF Takımından Gökhan, Abdullah, Koray ve Serkan’ı bedelsiz olarak vermesi bu kulübünde yönünü İstanbul’a çevirmesine neden oldu

 

 

Beşiktaş Yönetimine Teşekkür

 

Cumhuriyetle yaşıt olan ve İkinci Lig’de mücadele eden Akçaabat Sebatspor’da Başkan Yardımcılığını ve aynı zamanda Basın Sözcülüğü yapan Rıza Özer, üç yıl içerisinde Kırmızı-Beyazlı takımı zirveye taşıyacaklarını söyledi. Sezon başında güçlü bir ekip kurabilmek için Trabzonspor’dan yardım ve destek istediklerini ancak Bordo-Mavili takımın Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu’nun kendilerine bu yıl hiçbir takıma yardımda ve destekle bulunamayacaklarını söylediğini belirten Özer, “Akçaabatlı olan Hacısalihoğlu maddi ve manevi destekte bulunmayacaklarının sebebini ise profesyonel ligde Akçaabat Sebatspor haricinde 4-5 takımın daha olmasını gösterdi. Bizde Trabzonspor’dan bu sezon göremediğimiz desteği Beşiktaş’tan gördük. Bu nedenle bize sonuna kadar kapılarını açan Beşiktaş yöneticilerine çok teşekkür ediyoruz” dedi.

 

Bedelsiz Oyuncu Aldık

 

Beşiktaş kulübünün Akçaabat Sebatspor’a PAF takımından Gökhan, Abdullah, Koray ve Serkan’ı bedelsiz olarak verdiğini belirten Kırmızı-Beyazlı ekibin Başkan Yardımcılığını ve aynı zamanda Basın Sözcülüğünü yapan Rıza Özer, “Bu futbolcularla birlikte yine eksik yerlere kendi imkanlarımızla tek kuruş kimseden maddi destek almadan takviyeler yaparak lige başladık. Ligin ilk karşılaşmasında Erzurumspor’un lisanslarının yetişmemesi nedeniyle maç oynamadan haftayı üç puanla kapattık. İkinci karşılaşmamızda kardeş takımımız olan Arsinspor’a mağlup olduk. Bu mağlubiyet sonrasında Teknik Direktörümüz İlker Erdem takımın önünü açmak için istifasını bize sundu. Bizde bu istifasını kabul ederek takımın başına dönem dönem yardımcı antrenörlük yapan Mehmet Salih Gül hocamızı getirdik” diye konuştu.

 

Skor Kötü Futbol İyi

 

Teknik Direktör Mehmet Salih Gül ile çıktıkları karşılaşmada istedikleri skorları elde edemediklerini ancak oyun olarak iyi yerlere geldiklerini kaydeden Özer, şöyle konuştu; “Oynadığımız 8 karşılaşmaya bakıldığında tek bir sorumuz var. Oda gol atamamamız. Bu nedenle devre arasında takıma direk katkı sağlayacak 4-5 takviye yapacağız. Bu oyuncularla şuanda görüşmelerimiz sürüyor. Belki ilk ikiye çıkma trenini kaçırdık ancak klasman grubunda ilk biri zorlayacağız. Şuanda onun hesaplarını yapıyoruz” dedi. Yönetimde yaşanan istifalara da değinen Özer, “Yanlış anlaşılmalardan dolayı Basın Sözcüsü İsmet Yılmaz ve iki arkadaşımız görevinden istifa etti. Bu aramızdan ayrılan arkadaşlarımız bizleri çok üzdü. Ancak verdikleri kararlara da saygı duyuyoruz” şeklinde konuştu.

 

Ayvaz Destek Arayışlarında

Akçaabat Sebatspor’dan hiçbir beklentisi olmadan yönetimde başkan yardımcığını ve basın sözcülüğünü seve seve yaptığını ifade eden Rıza Özer, “Diğer yönetim kurulu arkadaşlarımla birlikte Kırmızı-Beyazlı takımın başarılı olması için büyük çaba sarf ediyoruz. Şuanda Kulüp Başkanımız Şenol Ayvaz İstanbul’da kulübe maddi destek arayışlarını sürdürüyor. Kulüpte bulunan tüm futbolcuların primlerini ve peşinatların yarısını ödedik. Bu hafta sonuna kadar futbolculara kalan peşinatların yarısını vereceğiz ve futbolculara olan borcumuzu kapatacağız. Bunları hiçbir yerden destek alarak yapmadık. Hepsini kendi imkanlarımızla ödedik. Ancak stattaki reklam panolarından gelen gelirler biraz olsun kulübün giderlerini karşıladı. Kendilerine çok teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

 

 

Sebat Tesisleri Yenileniyor

 

Yapılan olağan kongrede kulübü eski yönetimden 5 trilyon 700 milyar borçla aldıklarını, bu borcun içinde parça parça olan borçları ödediklerini dile getiren Akçaabat Sebatspor’da Başkan Yardımcılığını ve aynı zamanda Basın Sözcülüğünü yürüten Rıza Özer, “Bunun yanı sıra yapılan bağışlar ve reklam panolarından gelen gelirler ile Akçaabat Sebatspor binasının çatısını yeniliyoruz. Bu tamiratın bitmesi halinde futbolcu odalarını boyatarak  duş kabinlerini yenileyeceğiz. Daha sonra idare odalarını revizyondan geçireceğiz. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından da idman sahamız suni çim olarak değiştiriliyor. Suni çimin bitmesi halinde idmanlarımızı daha iyi yapma imkânı bulacağız. Kulübün şuanda idman yapacak yeri yoktu. Buda takımı olumsuz bir şekilde etkiliyordu” dedi.

 

İstanbul’da Gece Yapılacak

Akçaabat Sebatspor’u bırakıp gidecekler diyenlere de cevap veren Özer, “Akçaabat Sebatspor’u düzlüğe çıkarmak için üç yıl bir plan yaptık. Bu plan doğrultusunda

gitmemiz bize yakışı kalmaz. Biz Akçaabat Sebatspor sevdalısıyız. Bizim görevimizden kaçmamız ihanet olarak sayılır. Bu nedenle yönetim olarak Akçaabat Sebatspor’a asla ihanet etmeyiz. Bayındırlık ve İskan Bakanı Faruk Özak ve AKP Millet Vekili Mustafa Cumur’un yardımlarıyla İstanbul Movenbik Otel’de aralık ayının ortalarında kulübe gelir amaçlı bir gece düzenleyeceğiz. Bu gecede tüm Akçaabat Sebatspor camiasını bir çatı altında toplayacağız. Buradan gelecek olan yardımla Akçaabat Sebatspor’u yeniden ayağa kaldıracağız. Şimdiden bunun hazırlıklarını yapıyoruz” diye konuştu.

 

Mülki Amirleri Maçlarda Görmek İstiyoruz. 

Cumhuriyetle yaşıt olan bir kulübün ilçe yöneticilerini maçlarda göremedkleri için büyük üzüntü yaşadıklarını ifade eden Özer, “İlçedekimülki amirlerden çok değil maçlara gelip sporcucularımıza moral vermelerini bekleriz. Kendilerinden çok fazla beklentimiz yok. Hiç değilse protokoldeki yerlerini alarak futbolculara moral olsunlar. Futbolcularımız belediye başkanı, kaymakamı ve mülki amirleri protokol tribününde görmeleri halinde daha da bir ateşli sahada mücadele edeceklerdir. Bunun sonucunda da başarı kaçınılmaz olacak. Ancak şuana kadar maçlarımız gelmemeleri üzücü bir olay” diye konuştu.

 

Gücümüzü Herkes Görecek

Hafta sonu deplasmanda oynayacakları lider Tokatspor maçının hazırlıklarını aralıksız sürdürdüklerini de ifade eden Akçaabat Sebatspor’da Başkan Yardımcılığını ve aynı zamanda Basın Sözcülüğünü yürüten Rıza Özer, “Bu maçtan mutlak üç puan bekliyoruz. Çünkü ligin ilk yarısının bitimine iki hafta kaldı. Bu maçı kayıpsız atlatarak Çankırı Belediyespor maçına moralli çıkmak istiyoruz. Bunun içinde yönetim kurulu olarak teknik heyetimize ve futbolcularımıza güveniyoruz. Bu iki maçta alacağız 6 puanla ligin üst sıralarındaki yerimizi alacağız. Artık futbolcularımız da ligin ne kadar zor geçtiğinin farkına vardılar. Bundan önceki maçlarımızı şansızlıklar nedeniyle kaybettik ya da puan kayıpları yaşadık. Bundan sonraki haftalarda böyle şeyler yaşamayacağız. A.Sebatspor’un gücünü herkes görecek” diyerek sözlerini tamamladı.

Haber:Ergin ZİHNİ

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Spor