Özcan  "Kaybetmemeliydik"

Özcan "Kaybetmemeliydik"

Erzurumspor’a 1-0 mağlup olan Akçaabat Sebatspor’da teknik direktör Ali Kemal Özcan, kaybetmemeleri gereken bir maçı kaybettiklerini söyledi.

 

Özcan sitemiz muhabirine yaptığı açıklamada, karşılaşma süresince çok net pozisyonlar bulmalarına karşılık  golü bulamadıklarını belirterek “Erzurumspor karşılaşması bizim için son derece önemli bir karşılaşma idi. Maçın genel,ine bakıldığında çok sayıda net gol pozisyonu bulan taraf biz idik. Rakibimizin 90 dakika boyunca tek atakları var ve bu atakta da bizim hatamız sonucu golü kalemizde gördük” dedi.

 

Gol sonrası oluşan psikolojik havayı takımın üzerinden atamadığını belirten Özcan “ Gol sonrası takımdaki disiplinde kayboldu. Bireysel olarak golü bulmaya çalıştık ama başarılı olamadık” dedi.

 

Alınan sonuç ile sıkıntılı bir döneme girdiklerini de belirten Özcan açıklamasını şöyle tamamladı “hiçte beklemediğimiz bu mağlubiyet aldık ve sıkıntılı bir döneme girdik. Ancak Akçaabat Sebatspor bu sıkıntılı dönemi hem camia hem de futbolcular olarak atlatacak güce sahiptir. Önümüzdeki karşılaşmalarda istediğimiz sonuçları alıp ligde rahatlayacağımızdan eminiz”.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Spor