Oyuna Stresli Başladık

Oyuna Stresli Başladık

Akçaabat Sebatspor’da Ankara temsilcisi Pursaklarspor karşısında alınan mağlubiyetin üzüntüsü yaşanıyor.

TFF İkinci Futbol Ligi’nde mücadele eden temsilcimiz Akçaabat Sebatspor’da Ankara temsilcisi Pursaklarspor karşısında alınan mağlubiyetin üzüntüsü yaşanıyor. Üst üste aldığı iki yenilgi ile 47 puanla 4. sırada kalan Kırmızı-Beyazlılarda Kulüp Genel Kaptanı Ömer Tayyar Umsan, Akçaabat Sebatspor’un puan alıp gitmeyi düşündüğü Pursaklarspor deplasmanında mağlup olduklarını söyledi. Umsan, maçın ilk yarısında Akçaabat Sebaspor’un Pursaklarspor’dan daha çok pozisyona girdiğini belirterek, “Bulduğumuz bu mutlak gol pozisyonlarından yararlanamadık. Ancak rakibimiz ilk yarının başlarında bulduğu bir pozisyonda golü buldu ve devreyi 1-0 mağlup kapattık” dedi.

Oyuna Stresli Başladık
Karşılaşmanın ikinci yarısının ortalarında bir gol daha yiyerek 2-0 mağlup duruma düştüklerini belirten Kırmızı-Beyazlı ekibin Genel Kaptanı Usman, şöyle devam etti: ''Maçın ikinci yarısına skorun vermiş olduğu stresle başladık, Oyunun geçen süreleri hep aleyhimize işledi. Tempomuz düştü, oyunun kazanacak hamleleri yapamadık. İyi oynayıp birçok net gol pozisyonu bulduğumuz maçta sonuca gidemedik. Yakaladığımız pozisyonları sonuçlandırabilseydik sonuç çok daha farklı olurdu ve yenilen taraf değil galip gelen taraf olurduk. Puan alıp gitmeyi düşündüğümüz Pursaklarspor deplasmanında mağlup olduk. Bunun için çok üzgünüz” diye konuştu.

Karsspor’u Mutlaka Yeneceğiz
Akçaabat Sebatspor Genel Kaptanı Ömer Tayyar Umsan, “Pursaklarspor maçını geride bırakarak bu hafta kendi sahamızda Karsspor ile çok iyi bir puan mücadelesi yapacağız. Çünkü son iki haftada kaybettiğimiz puanlarla kendimizi yeniden ateş çemberinin içine attık. Bu ateşin içinden çıkmak için de Karsspor’u mutlaka yeneceğiz” şeklinde konuştu. Taraftarlara da seslenen Umsan, “Karsspor karşılaşmasında tüm taraftarlarımızı yanımızda görmek istiyoruz. Çünkü bu müsabaka hem bizim hem de rakiplerimiz için önemli bu nedenle taraftarlarımızın desteğiyle Karsspor’u yenerek evine puansız göndereceğiz” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Spor