Ofspor Maçı Zor Geçecek

Ofspor Maçı Zor Geçecek

Hafta Sonu Akçaabat Fatih'te Önemli bir karşılşma var. Ofspor'da maç için kırmızı alarm verildi.

Hafta sonu kendi evinde Of spor ile karşılaşacak olan Akçaabat Sebatspor’da basın sözcüsü Hayati Yavuz, karşılaşmanın ligde tutunma adına iki takım için de önemli olduğunu ve karşılaşmadan 3 puan ile ayrılmak istediklerini söyledi.

 

Hayati Yavuz yaptığı açıklamada, her geçen gün ligde kalma savaşının kızıştığını ve kendilerinin bu mücadelede henüz tam olarak rahatlamadıklarını ifade ederek “son haftalarda elde ettiğimiz saha sonuçları bizi tehlikeli konumdan biraz uzaklaştırdı. Ancak tam olarak kendimizi rahat hissedeceğimiz yerde değiliz. Bu nedenle hafta sonu karışılacağımız Ofspor karşılaşmasından 3 puan ile ayrılmak istiyoruz” dedi.

Taraftarların maçlara gereken ilgiyi göstermemesinden yakınan Yavuz, “İç sahada oynadığımız karşılaşmalarda taraftarımızın yanımızda olmasını ve takımlarına destek olmalarını bekliyoruz. Taraftarımız geçmişte olduğu gibi takımlarına destek olmaları gerekir. Bu karşılaşmada onları 12. adam olarak görmek istiyoruz” dedi.

 

Rakiplerinin durumunun kendilerinden daha zor olduğunu da ifade eden Yavuz açıklamasını şöyle tamamladı “Rakibimiz ve bizim için önemli bir karşılaşma olacak. Ofspor bu karşılaşmaya son şans olarak bakıyor. Bu şartlarda güzel bir karşılaşma olacağı kanaatindeyim. Ofspor, bizim sahada rakimiz ancak, saha dışında kardeşliğimiz devam edecek. Aramızdaki dostluğu alınacak saha sonucu hiçbir şekilde etkilemeyecek”

 

OFSPOR CEPHESİNDEN AÇIKLAMA...

 

Trabzon derbisinde bu hafta sonu deplasmanda konuk olacağı A.Sebatspor maçı hazırlıklarını aralıksız bir şekilde sürdüren Ofspor’da tek hedef galibiyet olarak belirlendi. Bu maçtan üç puanla ayrılma adına tüm güçlerini ortaya koyacaklarını söyleyen Ofspor Teknik Direktörü Mehmet Birinci, “Bu zorlu deplasmandan çıkaracağımız bir üç puan gelecek haftalara daha umut dolu gözlerle bakmamızı sağlayacak. Aksi bir sonuçta ise zor olan işimizin çok daha içinden çıkılmayacak bir duruma girmesine neden olacak. Ancak biz aklımızın ucundan bile olumsuz bir şey geçirmiyoruz. Sadece kazanıp haftayı mutlu bir şekilde kapatmanın hesaplarını yapıyoruz” dedi.

 

Futbolcularıma Güveniyorum

Oyuncularından A.Sebatspor ile oynayacakları 90 dakikada terlerini son damlasına kadar akıtmalarını arzu ettiğini ifade eden tecrübeli teknik adam, “Artık ligde kalma adına son kozlarımızı oynuyoruz. Bundan sonra yaşayacağımız her puan kaybı bizim ligde kalma yolunda işimizin çok daha zor bir duruma gelmemize neden olacak. Rakiplerimizin önünü geçmek istiyorsak ligin kalan haftalarında üstünlüğümüzü göstermeliyiz. Bunun için A.Sebatspor maçı dahil ligde kalan tüm maçlarımızı kazanıp rakiplerimizin puan kaybetmesini bekleyeceğiz. Dilerim bundan sonraki süreç Ofspor için güzel bir şekilde geçer ve ligde kalmayı başarırız. Oyuncularıma güveniyorum” diye konuştu.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Spor