Mehmet İpek İmzaladı

Mehmet İpek İmzaladı

Akçaabat Sebatspor Mehmet İpek ile sözleşme yeniledi.

Haber ve Fotograflar:Derviş ALTUNTAŞ

 

Akçaabat Sebatspor Mehmet İpek ile olan sözleşmesini bir yıl daha uzattı.

 

Akçaabat  Sebatspor iç transferde Mehmet İpek ile sözleşme yeniledi. Kulüp tesislerinde gerçekleşen ve Başkan yardımcıları Rıza Özer ve Metin Nadir’in hazır bulunduğu imza töreniyle Kırmızı-Beyazlı kulüple bir yıl daha anlaşma sağlayan Mehmet İpek, tecrübesiyle takıma katkı sağlayacağına inandığını söyledi. Mehmet İpek “Akçaabat Sebatspor’da geçen sezon biraz sıkıntılı günler geçirsek te ligi güzel bitirdik. Bu sezon bu başarıyı daha da yukarılara taşımak için çalışacağız. Bana güvenenleri mahcup etmemek için gayret göstereceğim” dedi.

 

Akçaabat Sebatspor Başkan Yardımcısı Rıza Özer ise imza töreninde yaptığı açıklamada, Mehmet İpek’in her yönüyle oynadığı takımlara katkı sağladığını ve bunu geçen sezon en iyi kendilerinin bildiğini ifade ederek “Mehmet İpek takım içerisinde oynadığı futbol ve diğer arkadaşlarına verdiği moral ile her zaman oynadığı kulüplere katkıları olmuştur. Biz bunu geçen sezon yaşayanlardanız. Önümüzdeki sezonda bizimle beraber olmasını istedik ve kabul etti. Aynı katkıyı bu sezonda sağlayacağına inanıyoruz” dedi.

 

Öte yandan Akçaabat Sebatspor’da teknik direktör arayışları devam ediyor. Bir süredir Başkan Şenol Ayvaz’ın görüştüğü Osman Özköylü ile anlaşma sağlanamadığı ve teknik adam arayışlarının devam ettiği öğrenildi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Spor