Kombine İçin Destek Arayışları

Kombine İçin Destek Arayışları

Akçaabat Sebatspor yönetim Kurulu, 2009-2010 yılında belirlediği “şampiyonluk” hedefine ulaşmak için çalışmalarını sürdürüyor.

Akçaabat Sebatspor yönetim Kurulu, 2009-2010 yılında belirlediği “şampiyonluk” hedefine ulaşmak için en önde gelen şart olarak belirlediği taraftar desteğini sağlamak için şimdiden kolları sıvadı. 5 bin adet kombine bilet satılması hedefiyle yola çıkan Akçaabat Sebatspor Yönetim Kurulu şu ana kadar bin500 kombine biletini sattı.

 

Kombine bileti satışında hedeflenen rakama ulaşılabilmesi için ilçe bürokratlarının da desteğini arkasına almak isteyen Akçaabat Sebatspor Yönetim Kurulu, bugün Akçaabat Kaymakamı Erol Özkan’ı makamında ziyaret etti.

 

Kulüp Başkanı Şenol Ayvaz ve yönetim kurulu üyelerini makamında ağırlayan Akçaabat kaymakamı Özkan, Akçaabat Sebatspor’a verilecek desteğin koşullarını belirlemek için resmi kurum amirleri ve ilçedeki belediye başkanlarıyla bir toplantı organize etme sözü verdi. Kaymakam Özkan, “Akçaabat Sebatspor, ilçemizin dışarıdaki tanıtımını sağlayan unsurların başında geliyor. Kulübün başarısı için Akçaabat halkının elbirliği içerisinde çalışması gerekiyor. Bu çalışmalara biz de üzerimize düşen yaparak katkı sağlayacağız.” dedi.

 

Ziyaretin sonunda Kulüp Başkanı Şenol Ayvaz, Kaymakam Erol Özkan’a  kombine bilet hediye etti.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Spor