Koç'tan Sebat'a Destek

Koç'tan Sebat'a Destek

Akçaabat Sebat Gençlikspor Başkanı Cemil Kalkışım’ın birkaç gün önce yaptığı destek çağrısına ilk destek geldi.

Akçaabat Sebat Gençlikspor Başkanı Cemil Kalkışım’ın birkaç gün önce yaptığı destek çağrısına ilk destek geldi. İş insanı Vehbi Koç, kulübe yapılacak bir futbolcu transferinde giderleri karşılama desteği vereceğini belirtti.

2023 Yılında 100. Kuruluş yıldönümünde Mücadele ettiği BAL’dan 3. Lige çıkmayı hedef olarak belirlenen Sebat Gençlikspor’a her kesimden destek gelmeye başladı. Birkaç gün önce Başkan Cemil Kalkışım’ın maddi ve manevi destek çağrısına kayıtsız kalmayan iş insanı Vehbi Koç, kulüp tesislerini ziyaret etti. Başkan cemil kalkışım tarafından karşılanan Koç, gelecek sezon için kırımızı beyazlırlaa 100. Yılında şampiyonluk temennisinde bulunarak yapılacak bir futbolcu transfer giderlerini karşılama sözü verdi.

Kalkışım Teşekkür Etti.

Sebat Gençlikspor Başkanı Cemil Kalkışım,  çağrıyı dikkate alarak destek veren iş insanı Vehbi Koç’a teşekkür etti. Başkan Kalkışım “Çağrımıza duyarsız kalmayarak bizleri ziyaret eden sayın Vehbi Koç’a çok teşekkür ediyorum. Bu ziyaret bizim için çok değerlidir. Yapmış olduğu bu ziyaret bizi daha çok çalışmaya ve başarılı olmaya teşvik etmiştir. Bizim maddi ve manevi olarak desteğe ihtiyacımız var. Bu desteği de sadece Akçaabat’tan değil her bölgeden görüyoruz. Buradan bizlere destek olan herkese teşekkür ediyorum” dedi.

 

koc.jpg

vehbi-koc-sebat.jpgcemil-kalkisim.jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Spor