Kazancıoğlu Umut Dağıttı

Kazancıoğlu Umut Dağıttı

Akçaabat Sebatspor’da Asbaşkan Temel Kazancıoğlu tek düşüncelerinin Kırmızı-Beyazlı takımı gelecek sezon Bank Asya 1.Ligi’ne çıkartmak olduğunu söyledi.

 

Akçaabat Sebatspor’da Asbaşkan Temel Kazancıoğlu tek düşüncelerinin Kırmızı-Beyazlı takımı gelecek sezon Bank Asya 1.Ligi’ne çıkartmak olduğunu söyledi. Akçaabat Sebatspor’un bu hedefine ulaşması için ne gerekiyorsa yapmaya hazır olduklarını belirten Kazancıoğlu, “Yönetim kurulu olarak tek amacımız Cumhuriyetle yaşıt olan kulübümüzü yaşatmak ve ayakta tutmaktır. Akçaabat Sebatspor’u çok zor bir dönemde devraldık.

Geçtiğimiz sezonki kongrede başkan adayı çıkmadığı içen bize bu görevi yapacaksınız denildi ve görevden kaçmayarak bizde şartları kabul ettik ve Akçaabat Sebatspor’u zor şartlar altında sahaya çıkardık” dedi.

 

Asbaşkan Kazancıoğlu sözlerini şöyle sürdürdü; “Trabzonspor’dan bize pilot takım olma yönünde gelen teklif üzerine kongre kararı aldık. Burada başkanımız ile devam etme düşüncesindeyiz. Ancak burada kime ne görev verilirse verilsin kimse görevden kaçmaz. Bu kulüpteki herkes Sebatspor’un geleceği için mücadele veriyor” dile konuştu. Pilot takım konusunda detayları konuşmak için Trabzonspor Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu’nun

yurtdışından dönmesini beklediklerini ifade eden Asbaşkan Temel Kazancıoğlu, “Bir araya gelir gelmez pilot takım olayını masaya yatıracağız” diye konuştu.

 

 

Kongrede konuyla ilgili delegelerden yetki isteyeceklerini de dile getiren Kırmızı-Beyazlı  ekibin asbaşkanı Temel Kazancıoğlu, “Şu ana kadar Sebatspor camiasından da herkes bu konuya sıcak bakıyor” diye konuştu.Kazancıoğlu, Akçaabat Sebatspor’un gelecek sezon tek hedefinin Bank Asya 1.ligine çıkmak olduğunu, Trabzonspor’un katkısıyla bunu gerçekleştireceklerine inandığını belirtti.

 

 

Derviş ALTUNTAŞ

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Spor