Kalan Maçlar Final Niteliğinde

Kalan Maçlar Final Niteliğinde

Akçaabat Sebatspor’da Basın Sözcüsü Hayati Yavuz, kalan 5 hafta da oynayacakları her maçın final niteliği taşıdığını söyledi.

TFF İkinci Futbol Ligi Klasman Grubu’nda son iki haftayı mağlubiyetle kapatarak taraftarlarını hayal kırıklığına uğratan Temsilcimiz Akçaabat Sebatspor, hafta sonu ağırlayacağı Karsspor maçının hazırlıklarını üç puan parolasıyla sürdürüyor. Bu zorlu karşılaşmadan galibiyetle ayrılarak hem çıkışa geçmek hem de moral bulmak isteyen Akçaabat Sebatspor’da Basın Sözcüsü Hayati Yavuz, kalan 5 hafta da oynayacakları her maçın final niteliği taşıdığını söyledi. Ligde özellikle Klasman Grubu'nda oynadıkları karşılaşmalarda aldıkları sonuçlarla başarılı bir tablo oluşturduklarını, bunun sonucunda da ligde kalma mücadelesinde rakiplerini bir bir geride bıraktıklarını kaydetti. 

Yenilgiler Bizleri Üzdü 
Yavuz, şunları söyledi: "Bizim bir hedefimiz var ve bu hedefe ulaşmak adına elimizden gelen mücadeleyi sahaya yansıtıyoruz. Ancak son iki haftada aldığımız istenmeyen yenilgiler bizleri üzdü. Bu nedenle Karsspor’u yenerek kendimizi affettirmek istiyoruz” dedi. Akçaabat Sebatspor’un başarılı bir takım olduğunu vurgulayan Yavuz, “Biz bu ligde belirlediğimiz hedefe ulaşmak adına büyük bir mücadele veriyoruz. Bizim rakiplerimizden daha çok puana ihtiyacımız var. Bu nedenle Karsspor maçında kazanmak adına mücadele vereceğiz. Futbolcularımız her maçta gerçekten çok iyi bir mücadele sergiliyorlar. Şans bizden yana olsaydı son iki maçı kazanarak rahat bir nefes alırdık” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Spor