İsmail Batur Tam İsabet

İsmail Batur Tam İsabet

Teknik Direktör İsmail Batur, hedeflerinin bundan sonra zirve olduğunu belirterek, eski başarılı günlere döneceklerine inandıklarını belirtti

Başarılı olmanın Akçaabat Sebatspor'un doğasında bulunduğunu belirten Teknik Direktör İsmail Batur, hedeflerinin bundan sonra zirve olduğunu belirterek, eski başarılı günlere döneceklerine inandıklarını belirtti
Trabzon’u İkinci Lig B Kategorisi’nde temsil eden Akçaabat Sebatspor'da yüzler gülüyor. Sezona Teknik Direktör İlker Erdem ile başlayan ve kötü giden sonuçlar sonrasında Teknik Patronluğa Mehmet Salih Gül'ü getiren Kırmızı Beyazlı kulübün yönetim kurulu düşüşü önleyemeyince istifa eden Mehmet Salih Gül'ün yerine göreve getirdiği eski futbolcusu ve teknik adamlarından İsmail Batur ile yeniden hayata dönmenin mutluluğunu yaşıyor. Hafta sonuna kadar İsmail Batur ile oynadığı 8 karşılaşmanın dördünü kazanan, dördünde de berabere kalan Akçaabat Sebatspor, cezası nedeni ile Bayburt’ta oynadığı Karspor maçını da 1-0 kazanınca düşme endişesinden sıyrılıp klasman maçlarında şampiyonluğa oynamayı hedeflemeye başladı.

Psikolojik Etkisinden Kurtuldu
Kırmızı-Beyazlı ekibin Teknik Direktörü İsmail Batur ile oynadığı 8 haftada 720 dakikadır mağlup olmayan Akçaabat Sebatspor, son galibiyeti ile 6. sıraya yükselirken Batur'un göreve geldiği haftada sondan ikinci sırada bulunmanın psikolojik etkisinden de kurtuldu. Başarılı olmanın Akçaabat Sebatspor'un doğasında bulunduğunu belirten Teknik Direktör İsmail Batur, hedeflerinin bundan sonra zirve olduğunu belirterek, eski başarılı günlere döneceklerine inandıklarını belirtti. Batur, hafta sonu Ofspor’u yenerek yakaladıkları galibiyet serisini sürdürmek istediklerini belirterek. “Bu derbi maçta tüm taraftarlarımızı derbi maça bekliyoruz. Artık bundan sonra kendilerini takımlarının yanlarında olmasını istiyoruz.” diye konuştu.

Büyük işler başardık
Akçaabat Sebatspor’un Başkan Yardımcısı ve Basın Sözcüsü Rıza Özer, Karsspor karşısında aldıkları altın değerindeki üç puanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Bayram öncesi alınan galibiyetin takıma büyük moral olduğunu belirten Özer şöyle konuştu, “Son 8 haftadır mağlubiyet yüzü görmeyerek üst sıralardaki yerimizi aldık. Teknik heyetimize ve futbolcularımıza verdikleri onurlu mücadeleden dolayı teşekkür ediyoruz” dedi. Akçaabat Sebatspor olarak kısa zamanda çok büyük işler başardıklarını belirten Özer şöyle devam etti; “Karsspor müsabakasında hak ettiğimiz üç puanı alarak Klasman Grubu öncesinde hedefimize ulaşmak için büyük bir avantaj elde ettik. Bundan sonra oynayacak olduğumuz Ofspor, Tokatspor ve Çankırı Belediyespor maçından da galibiyetle ayrılarak rakiplerimizin puan kaybetmesini bekleyeceğiz. Bu çıkışımızda tüm taraftarlarımızı yanımızda görmek istiyoruz. Onların bize vereceği destek ile Akçaabat Sebatspor’u daha ileriye taşıyacağız” diye konuştu.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Spor