Hoca Ne Dedi Gazeteler Ne Yazdı.

Hoca Ne Dedi Gazeteler Ne Yazdı.

Akçaabat Sebatspor Çorumspor maçı ardından yerel gazeteler ne yazdı. Maçla ilgili hocanın açıklamaları.

Çorumspor'u 1-0 yenen Akçaabat Sebatspor'un teknik direktörü İhsan Derelioğlu, hafta içi yaptıkları çalışmaların sonucu iyi bir oyunla 3 puanı aldıklarını söyledi.

Derelioğlu, ligde bulundukları sıralama itibariyle şiddetle puana ihtiyaçları olduğunu, Çorumspor karşılaşmasına da buna göre hazırlandıklarını belirterek, ''Önceki haftaki deplasman mağlubiyeti hiç hesabımızda yoktu. Deplasmanlarda kaybettiğimiz puanları içeride alacağımız galibiyetle telafi etmek istiyorduk. Ligde bulunduğumuz yerden yukarılara çıkmak ve devreye moralli girmek için mutlak galip gelmemiz gereken bir karşılaşmaydı. Hafta içi yaptığımız çalışmaların sonucu iyi bir oyunla 3 puanı aldık'' dedi.

Karşılaşma boyunca rakibe göre üstün bir oyun sergilediklerini ifade eden Derelioğlu, ''Karşılaşmaya iyi başladık ve pozisyonlar sonucu golü de bulduk. Rakibimizin üzerimize gelmesi üzerine kontrataklar ile çok sayıda pozisyon bulduk. Bu pozisyonlardan bir gol daha bulabilseydik bizim için çok daha rahat bir karşılaşma olacaktı. Aldığımız 3 puan hem sıralamada yerimizi değiştirdiği hem de devreye moralli girmemizi sağladığı için mutluyuz'' diye konuştu.

Gazetelerden.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Spor