HİKAYENİN SONU MUTLU BİTSİN

HİKAYENİN SONU MUTLU BİTSİN

Mevcut yönetim bu işin üstesinden gelecek kapasitede olduğunu söyleyebilirim.

2021-2022 Bölgesel Amatör Ligi hafta sonu oynanan müsabakalar ile tamamlandı. Ligin ilk yarısını Akçaabat Sebat Gençlik 22 puanla lider tamamladı. Bölgesel Amatör Liginde  2. grupta mücadele eden temsilcimiz ligin ilk yarısında 1 mağlubiyet bir beraberlik alırken rakip filelere 18 gol atarken kalesinde sadece 3 gol gördü.

Ligde 10 takımın mücadele ettiği Bölgesel Amatör liginde Trabzon’u 3 takım temsil ediyor. Ne gariptir ki Akçaabat Sebat Gençlik tek yenilgisini Trabzon temsilcisi Erdoğdu spor karşısında aldı.

Akçaabat Sebat Gençlikspor, yeni yönetimi ve yeni kulüp Başkanı Kalkışım ile lige başladı.

Teknik sorumluluğunu Abdulkadir Aslan 'ın üstlendiği Akçaabat Sebat Gençlikspor lige D.S.İ Karadeniz deplasmanında başladı ve karşılaşmayı son dakikada kandığı golle 1-0 kazandı.

Lige galibiyet ve 3 puanla iyi bir giriş yapan Akçaabat Sebat Gençlikspor ligin ikinci haftasında sahasında Giresun temsilcisi Görelespor’u 2-0 mağlup etmeyi başardı.

Ligin 3. haftasında zirve yarışı yapan diğer bir Giresun temsilcisi Eynesil Belediye ile deplasmanda zorlu bir müsabakaya çıkarak Giresun’dan 1 puanla dönmesini bildi.

Ligin  4. haftasında Akçaabat Sebat Gençlikspor ligin şampiyonluk adayları arasında gösterilen Ünye 1957 ile karşılaşan Akçaabat Sebat Gençlikspor bu maçtan da 3-1 galip ayrılmasını bildi.

Ligin 5.haftasından Trabzon derbisinde Erdoğduspor’a konuk olan Akçaabat Sebat Gençlikspor bu karşılaşmadan istediğini alamayarak sahadan 1-0 yenik ayrılarak ilk mağlubiyetini almış oldu.

Bu mağlubiyetin moral bozuklu ile sahasında Gümüşhane temsilcisini Söğütlü Hilalspor’u 7-0 ile geçen Sebat Gençlikspor  üç puanı hanesine yazdırmasını bildi.

Ligin 7.haftasında Ordu Gücü ile deplasmanda karşı karşıya gelen temsilcimiz zorlanmadan sahadan 2-0 skora ayrılarak zirve yarışını emin adımlarla sürdürmüş oldu.

8.Hafta Ordu temsilcisi Ulubeyspor ile sahasında karşılaşan Akçaabat Sebat Gençlikspor bu karşılaşmayı zorda olsa 2-1 kazanıp haftayı 3 puan ile tamamladı.

İlk yarının son müsabakasında Giresun deplasmanında Bulancakspor’u 1-0 lık skorla gecen temsilcimiz rakibinin puan kaybetmesi ile ligi lider tamamladı.

Akçaabat Sebat Gençlikspor ilk yarıda oynadığı 9 maçta 7 galibiyet, 1 beraberlik, 1 mağlubiyet aldı ve topladığı 22 puanla ligi 1. sırada tamamladı. Bu yarıda temsilcimiz rakip ağlara 18 gol atarken kalesinde sadece 3 gol gördü.

Burada bilmeyenler için şunu açıklamak istiyorum. Akçaabat Sebat Gençlikspor ligi şampiyon olarak tamamladığında 3.lige çıkmış sayılmıyor. Bölgesel Amatör Lig’de mücadele eden 3 grup birincilerinin tek devre lig usulüne göre tarafsız sahada oynayacakları müsabakalar sonunda ligi 1.tamamlayan takım 3.lige çıkmış olacak.

270129226-10159920401004391-7087204809107822832-n.jpg

Futbol denince Trabzon’da ilk akla gelen şehir hiç kuşku yok ki Akçaabat’tır. Akçaabat Sebat Gençlikspor bulunduğu ligde olmayı hak etmeyecek kadar büyük camia ve daha üst liglerde olmayı hak ediyor.

Mevcut yönetim bu işin üstesinden gelecek kapasitede olduğunu söyleyebilirim. Şimdi bu takıma el verme zamanı.

Maddi olarak verilen sözlerin yerine getirilmesi ara transferde takıma yapılacak katkılar ile mutlu sona ulaşılacağına inanıyorum.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Spor