Herkese İhtiyacımız var

Herkese İhtiyacımız var

Akçaabat Sebatspor’da Başkan Yardımcısı ve Basın Sözcüsü İsmet Yılmaz, Akçaabat Sebatsporluyum diyen herkese ihtiyacımız var” dedi.

Akçaabat Sebatspor’da Başkan Yardımcısı ve Basın Sözcüsü İsmet Yılmaz, Akçaabat Sebatsporluyum diyen herkese ihtiyacımız var” dedi.

    Yılmaz, sitemiz muhabirine yaptığı açıklamada, Akçaabat Sebatspor’un her zamankinden daha fazla birlik ve beraberliğe ihtiyaç duydukları bir dönemde olduklarını ifade ederek “Akçaabat Sebatspor bölünmeleri kaldıramayacak kadar birbirine muhtaç bir kulüptür. Geçmişte her ne şekilde olursa olsun bu kulübe hizmet etmiş tüm başkan, yönetici ve diğer kişilere ihtiyacız var. Bu birlikteliği bir şekilde sağlamalıyız. Eski Akçaabat Sebatspor’u tekrar diriltmek için bu birlikteliği mutlaka sağlamak gerekir. Bunu sağlarken herkes üzerine düşen sorumluluğun bilincine varmalıdır. Akçaabat Sebatspor gibi bir camia bölünmeyi kaldırmayacak kadar birbirine muhtaç bir camiadır” dedi.

Yılmaz, Akçaabat Sebatsporun sorunlarının herkesçe bilindiğini de belirterek “Göreve gelirken hiçbir zaman geçmişi sorgulamak gibi bir niyetimiz olmadı. Biz geleceğe bakıyoruz. Akçaabat Sebatsporun ne gibi sorunların içerisinde olduğu herkes tarafından bilinmektedir. Bu sorunların üstesinden gelebilmek için başta sayın Bayındırlık ve İskan Bakanımız Faruk Özak olmak üzere milletvekillerimize, Trabzonspor’un değerli yöneticilerine, Akçaabat Kaymakamı ve tüm belediye başkanlarına ve özellikle geçmişte bu kulüpte yöneticilik yapmış olan Kazım Kolot, Selami Yardım, Veli Sezgin, Şenol Bulut, Ali Kemal Başaran ve Güven Hacısalihoğlu’na  ve ben Akçaabat Sebatsporluyum diyen herkese ihtiyacımız vardır. Göreve gelen yeni yönetim olarak oluşacak bu birliktelik ile yeni bir sinerji oluşturmak istiyoruz dedi” dedi.

ALİ KEMAL ÖZCAN GENEL KOORDİNATÖR’LÜĞE GETİRİLDİ...

 Basın Sözcüsü ve İsmet Yılmaz Akçaabat Sebatspor’da ihtiyaç duyulan genel koordinatörlüğe Ali Kemal Özcan’ı getirdiklerini, tüm kategorideki sporcular onun yetkisine verildiğini açıkladı.

 

    İHTİYACIMIZ OLAN TRANSFERLER YAPILACAK…

    Transfer konusunda da açıklamalarda bulunan İsmet Yılmaz, Beşiktaş altyapısında oynayan ve birçok kez U 18 milli forması giyen Koray Şanlı ile Serkan Çelik ile anlaşma sağladıklarını belirterek bu sporcuların Nevşehir de bulunan takımın kampına katıldıklarını belirtti. Takımda on sporcu ile yollarını ayırdıklarını da ifade eden Yılmaz Bu karar hoca ve yönetimin aldığı bir karardır. Herkes alınan karara saygı duymalıdır” ifadesini kullandı.

Derviş ALTUNTAŞ

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Spor