Hazırlıklar Sürüyor

Hazırlıklar Sürüyor

Akçaabat Sebatspor’da Teknik Direktör İsmail Batur, iyi oynayıp kaybettikleri Tokatspor maçını geride bırakarak hafta sonu deplasmanda oynayacağı Çankırı Belediyespor maçına kilitlendiklerini söyledi

. İkinci Ligde 9 hafta sonra Tokatspor’a evinde mağlup olan Akçaabat Sebatspor’da Teknik Direktör İsmail Batur, iyi oynayıp kaybettikleri Tokatspor maçını geride bırakarak hafta sonu deplasmanda oynayacağı Çankırı Belediyespor maçına kilitlendiklerini söyledi. Bu zorlu müsabakadan tek hedeflerinin üç puanla Trabzon’a dönmek olduğunu ifade eden Kırmızı-Beyazlı ekibin Teknik Patronu Batur, “TFF 2. Lig'deki ilk yarının son maçında kazanmak ve klasman gruplarına avantajlı başlamak istiyoruz. Bu nedenle tek hedefimiz galibiyet” dedi.

Hedefimizi Belirleyecek

Rakiplerinin gücünü bildiklerini ancak kademe grubunu iyi bir yerde bitirmek için deplasmanda oynayacakları bu maçtan galibiyetle ayrılmaktan başka bir şanslarının olmadığını belirten Batur şöyle konuştu, “Klasman grubunda hedefimizi belirlemek için bu zorlu maçı kayıpsız geçmeliyiz. Biz her maçımızda iyi performans sergiledik, ancak hakem hataları ve bazı şanssızlıklar nedeniyle maçlarımızı alacağımız karşılaşmalarda puan kaybı yaşadık fakat kaybetmedik. Bu müsabakayı da kaybetmeyerek ilk yarıyı hedeflediğimiz yerde tamamlayacağız” diye konuştu.

İyi Yerlere Geleceğiz

Çankırı Belediyespor maçının hazırlıklarını cuma günü tamamlayarak akşam saatlerinde Çankırı’ya gideceklerini belirten Batur, “Bu maç öncesinde takımda sakat olan Mutlu, Enis ve Mehmet İpek ve Abdullah bu maçta forma giyemeyecek. Yine
” şeklinde konuştu. Sezonun bitimiyle transfer çalışmalarına başlayacaklarını belirten Akçaabat Sebatspor Teknik Direktörü Batur, “Çankırı Belediyespor maçı sonrasında yapacağımız takviyelerle çok daha iyi yerlere geleceğiz ” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Spor