Görüşmeler Sürüyor

Görüşmeler Sürüyor

Akçaabat Sebatspor kulübü başkanı Güven Hacısalioğlu, Trabzonspor ile pilot takım konusunda görüşmelerin sürdüğünü belirtti.

Akçaabat Sebatspor kulübü başkanı Güven Hacısalioğlu, Trabzonspor ile pilot takım konusunda görüşmelerin sürdüğünü ve konunun birkaç gün içerisinde netlik kazanacağını belirtti.

           

            Hacısalioğlu sitemiz  muhabirine yaptığı açıklamada, “Trabzonspor’un Akçaabat Sebatspor’a pilot takım olma yolunda yapmış olduğu teklife evet dedik ve bu doğrultuda kongre kararı aldık.  Bir taraftan kongreye hazırlanırken diğer taraftan Trabzonspor yöneticileriyle olan görüşmelerimiz sürüyor.  Görüşmeler olumlu yönde devam etmektedir. Sayın Sadri Şener ile de konuyu görüştük. Şu an için çok önemli bir problem aramızda yok. Konunun birkaç gün içerisinde netlik kazanacağını bekliyoruz. Sonuçta alınacak olan karar hem Trabzonspor’un hem de Akçaabat Sebatspor’un menfaatine olacaktır” ifadesini kullandı.

            Pilot takım konusu ortaya ilk çıktığında bazı yanlış anlaşılmalar olduğunu da belirten Hacısalioğlu “Konu ile ilgili ilk zamanlar Akçaabat Sebatsporu’n isim ve renkleri ile ilgili farklı açıklamalar yapıldı. Ancak hiçbir zaman bu resmi olarak gündeme gelmedi. Trabzonspor’un Akçaabat Sebatspor’u pilot takım yapacağı yönünde resmi açıklamalar yapılmış ve görüşmeler devam etmektedir. Bunun dışında söylenenlerin gerçeği yansıtmadığı kanaatindeyim” dedi.

 

Derviş ALTUNTAŞ

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Spor