Gece Çalışmaları Sürüyor

Gece Çalışmaları Sürüyor

Akçaabat Sebatspor düzenlenecek gece ile ilgili çalışmalarına devam ediyor.

 

CUMUR'A TEŞEKKÜR

 

 Akçaabat Sebatspor’a maddi anlamda katkı sağlamak amcayla yapılacak geceyle ilgili çalışmalar devam ediyor. 

Akçaabat Sebatspor yönetim kurulu üyeleri 4 ayrı grup haklinde gece ile ilgili milletvekilleri ve daire amirlerini gezerek gece için destek istiyor. Çalışmalar hakkında bilgi veren Başkan Yardımcısı ve Basın Sözcüsü Rıza Özer, “Çalışmalarımız çok yönlü olarak devam ediyor. Özellikle Ankara’da Bayındırlık ve İskan Bakanımız Sayın Faruk Nafiz Özak ve Milletvekili Mustafa Cumur’un Başkanımız Sayın Şenol Ayvaz’a gösterdikleri ilgiden çok memnunuz.  Sayın Cumur gecemiz için büyük gayret göstermektedir.  Akçaabat Sebatspor için elinden geleni yapmaktadır. Gecemize maddi ve manevi olarak katkı sağlamak için büyük uğraş veren Sayın milletvekilimiz Mustafa Cumur’a yönetim kurulu olarak çok teşekkür ediyoruz. Gösterdiği bu ilgiyle bir kez daha Akçaabat Sebatspor’a olan sevgisini göstermiş oldu” dedi.

Öte yandan Akçaabat Sebatspor’da başkan yardımcısı Rıza Özer, deplasmanda oynayacakları Erzurumspor maçının ligdeki en önemli karşılaşma gözüyle baktıklarını söyledi.

 

Rıza Özer AA muhabirine yaptığı açıklamada Erzurumspor karşılaşmasına büyük önem verdiklerini ve galibiyetten başka bir seçeneklerinin olmadığını belirtti. Özer “ Son haftalarda takımımız iyi futbol ortay koymasına rağmen bu iyi futbol maalesef sonuca yansımadı. Bu hafta takımımızdan hem iyi futbol hem de 3 puan bekliyoruz. Futbolcularımıza ve teknik heyetimize güvenimiz tamdır. Futbolcular kendi ararlında toplantılar yapıp bu karşılamaya motive olduklarını haber aldık, bu bizi son derece memnun etti. Yönetim olarak bizde sporcularımız ve teknik heyet için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz” dedi.

 

Derviş ALTUNTAŞ/AkçaabatAjans

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Spor