Futbol Şöleni Sona Erdi

Futbol Şöleni Sona Erdi

Trabzon’un Akçaabat ilçesine bağlı Kirazlık Koçlu Mahallesi arasında düzenlenen yaz futbol turnuvası sona erdi.

Trabzon’un Akçaabat ilçesine bağlı Kirazlık Koçlu Mahallesi arasında düzenlenen yaz futbol turnuvası sona erdi. Akçaabat Darıca hali sahasında oynanan Final müsabakasında Kozanaspor'u 8-2 yenen Sarıhanlıspor mutlu sona ulaştı.

Trabzon’un Akçaabat ilçesine bağlı Kirazlık Mahallesi ile Koçlu Mahallesi gençleri tarafından bu yıl 4.si düzenlenen yaz futbol turnuvası Akçaabat Darıca halı sahasında oynanan final müsabakasıyla sona erdi. Büyük heyecana sahne olan final müsabakasında mutlu sona Sarıhanlıspor ulaştı. Turnuvada ikinciliği Kozanaspor, üçüncülük Koçlu Gençlik elde ederken dördüncülük kupasının ise 1461 Kirazlık aldı.

Turnuvada en iyi oyuncu Sarıhanlıspor’dan Erdal Akbaş olurken en iyi kaleci Koçlu Gençlikten Ebubekir Aydın, en centilmen takım ise Belemir Pastanesi seçildi. Şampiyon olan takımın kupasını ASKF Yönetim kururu Darıcaspor spor kulübe başkanı Ömer Alış, Kirazlık Mahalle Muhtarı Mehmet Kahraman, Koçlu Mahalle Muhtarı Hüseyin Kahriman, Ahmet Akyüz, İbrahim Bayburt ile Kirazlık Mahallesi'nde yaşayan Gazi Erdal Tonbul birlikte verdiler. Şampiyon olan takımı Trabzonspor forması kupa madalya diğer takımlara çeşitli hediyeler verildi. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Spor