Divan Başkanı Oyladı.

Divan Başkanı Oyladı.

Akçaabat Sebatspor'da bu gün yapılacak olan kongre iptal olabilir.Ancak Kogrede bu madde oylanarak adaylık kabul edildi.

ÖNEMLİ: F5 TUŞUNA BASARAK SAYFAYI YENİLEYİNİZ...Oluşacak Yazım hatalarından dolayı şimdiden affınıza sığınıyoruz.

Akçaabat Sebatspor'da bu gün yapılacak olan kongrede şu ana kadar listesini açıklayan tek aday şenol Ayvaz oldu.

Ayvaz'ın yönetimine aldığı  kişiler ile kulüp tesislerine geldi.

Henüz Kongre salonuna delegelergen elen olmadı. Kongreye gelen delegeler lobide bekleme halinde.

Şuana kadar kongerye gelen isimlerden bazıları..

Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen, Güven Hacısalihoğlu. Kazım Kolot, Şenol Ayvaz, Şenol Bulut, Selahattin Sivrikaya, Fevzi Bektaş, Ali Kemal Özcan, Lütfü Saka. Temel Kazancıoğlu, Yılmaz Büyükaydın, Yaşar Sivrikaya, Beytullah Ertem, İsmet Yılmaz, Metin Nadir, Rıza Özer, Osman Karaçukur,Abdulkadir  Eski Sporculardan Recep Sivrikaya, Reşit Sivrikaya.

 

Kulübün çatı katında bulunan toplantı salonunda başlaması beklene kongre için bir kaç delegenin dışında gelen yok. Kongreye gelenlerin lobide kulis yaptıkları gözleniyor.

Kongeye şu ana kadar 51 delegenin gelerek imza attığı öğrenildi.

Kongrede 774 delegenin oy kullanma hakkı bulunuyor..

Ve kongre başlıyor...

Divan Başkanlıklarına Hasan Çavuşoğlu, Kaya Yemiş ve Metin Seyis Divan başkanlığına seçilmesi kararlaştırıldı.

Divan yerini aldı.

Kongre Saygı Duruşu ve istikla marşı sonrası başladı..

Kongrede Divan başkanı Hasan Çavuşoğlu gündemi okutarak onayladı.Oylamada 1 kişi ret diğer delegeler kabul oyu kullandı.

Mali bilanço okunuyor:

Yönetin Faaliyet Raporunu Ali Dinç tarafından okundu.

Dinç Konuşmasında "Yönetim kurulumuz görevi devraldığı tarihten itibaren hiçbir resmi geliri olmamasına rağmen gerek yönetici gerekse kulübü sevenlerin yaptığı katkılar ile kulübü bu günlere getirdik. Trabzonsporla olan onların isteği doğrultusunda pilot takım göüşmeleri yaptık ve görüşmelerde başarı elde edemedik." dedi.

Yine yöneticilik sorumluluğunda 2008/2009 sezonu için her türlü çalışmalar yapılmış ve geleceğimiz adına fedakarlıktan kaçınımlamıştır.

Başkan Güven Hacısalihoğlu Konuşması

Biz göreve gelmeden önce genel kurul yapıldı be yapılan 2 genel kurulda başkanlığa kimse aday olmadı. Bu kulübü yaşatma adına zor şartlarda görevi devraldık. Aldığımız dönemde TFF ‘ye 1.340 bin ytl, 450 milyar lisansa engel borçlar olarak karşımıza çıktı. Biz bunları şahsi uğraşlarımızla hallederek lisanlarımız yaptık. Daha sonra Ts den kulübümüze verilen 500 bin YTL lik çeki Federasyona verdi. Ancak bu raya verdiğimiz para TFF ye borcumuzdan dolay Bakadal (270 bin YTL) federasyon tarafından kesildi. Metin Tuğlu için Darıca Gençlerbirliği için Federasyona verdik. Kalan parayı da lisans için dağıtımını yaptık. Bu kulübü sevenler  Başta Faruk Özak Mustafa Cumur , Ali Kemal Başara ve Belediye Başkanının çok desteği olmuştur.  Ankara da kapı kapı dolaşarak kulübü borçlandırmadık. Tek kuruş resmi geliri yok. Hiçbir bankaya dahi hesap açtırma durumunda değiliz. Hacizler tüm gelirlerimizi alıp götürmektedir. Biz kulübü aldığımızda futbolcuların bonservis bedelleri aşırı idi. En asgari kaynaklar ile kulübü yönete bilmek için program yaptık. Bu cumhuriyetle yaşıt tarihi kulüp belli insanların sırtında olduğu surece sorun yaşayacaktır. Çok da borcumuz var. Hiç bir resmi geliri yok. Sadece yönetici desteğiyle ayakta durmaya çalışıyoruz.

Divana kulübe üye olmak için verilen dilekçe başkanlıkça görüşmek üzere 10 dk ara verildi.

ADAYLIK KABUL EDİLMEYEBİLİR.

Akçaabat Sebatspor’un geçen kongrede kabul edilen tüzüğüne göre “Kulübe başkanlık için adayların en geç kongreden 2 tam gün önce listesini divan kuruluna vermek zorundadır” denilmektedir.

Bu tüzük maddesine göre divana başkanlık zamanında  hiçbir aday başvuruda bulunmaması kulübün divana kalması ortaya çıkabilir. Bu uygulamayı daha öncede Trabzonspor yapmıştı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Spor