Derelioğlu'nun Maç Yorumu

Derelioğlu'nun Maç Yorumu

Derelioğlu, Akçaabat Sebatspor'un kurumsallaşması adına önemli bir galibiyet aldıklarını söyledi.

 

BUGSAŞ Spor'u 2-1 mağlup eden Akçaabat Sebatspor'un teknik direktörü İhsan Derelioğlu, oyuncularının bütün güçlerini ortaya koyarak haklı bir galibiyet elde ettiklerini söyledi.

 Derelioğlu, karşılaşmanın her iki takım için de zor geçtiğini belirterek, ''İki takımın da sporcuları galip gelebilmek için elinden geleni yaptı. Sporcularım, bütün güçlerini ortaya koyarak iyi mücadele ettiler. BUGSAŞ Spor karşısında haklı bir galibiyet aldık'' dedi.
Akçaabat Sebatspor'un kurumsal bir yapıya kavuşması için böyle galibiyetlere ve ligde rahat bir konuma ihtiyacının bulunduğunu ifade eden Derelioğlu, şöyle konuştu:

''Alacağımız galibiyetler ile ligde iyi bir konuma gelerek oluşacak bu kurumsal yapıya katkı sağlamak istiyoruz. Bu kurumsal yapı sağlanırsa Akçaabat Sebatspor her sezon kümede kalma mücadelesi veren bir ekip görünümünden çıkar ve eski günlerine döner kanaatindeyim.

Ancak bugün Akçaabat Sebatspor'un bulunduğu durum zor bir durum. Biz takım olarak üstümüze düşen görevi yaparsak, kulübün kurumsallaşması ve gelecek adına hedefleri tutturmasına yardımcı oluruz.''


 
 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Spor