Derelioğlu'nun Açıklamaları

Derelioğlu'nun Açıklamaları

Akçaabat Sebatspor’un Teknik Patronu İhsan Derelioğlu, “3 puan aldığımız için mutluyuz, futbolcularımı Çankırı Belediyespor karşısında göstermiş olduğu üstün performanstan dolayı kutluyorum” dedi.

TFF İkinci Futbol Lig Klasman Grubunda mücadele eden Akçaabat Sebatspor’da Çankırı Belediyespor karşısında alınan üç puanın mutluluğu yaşanıyor. Kırmızı-Beyazlı ekibin Teknik Direktörü İhsan Derelioğlu, ''Çankırı Belediyespor karşısında 3 puan aldığımız için mutluyuz'' dedi. Derelioğlu, yaptığı açıklamada, Çankırı Belediyespor maçının zor geçeceğinin bilincinde olarak sahaya çıktıklarını söyledi. Rakipleri karşısında biraz daha akıllı hareket edebilip, pozisyonları değerlendirebilseydik, sahadan daha farklı galip ayrılan taraf olurduk diyen Akçaabat Sebatspor’un Teknik Patronu İhsan Derelioğlu, “Buna rağmen 3 puan aldığımız için mutluyuz, futbolcularımı Çankırı Belediyespor karşısında göstermiş olduğu üstün performanstan dolayı kutluyorum” dedi.

Rehavete Girmeyeceğiz
Böyle bir galibiyete ihtiyaçları olduğunu belirten Derelioğlu sözlerini şöyle sürdürdü; ''Matematiksel olarak rahatlayıncaya kadar gevşemek yok. Rehavete girmeyeceğiz. Çünkü ligde rahatlamak için çok puana ihtiyacımız var” diye konuştu. İlk yarının son haftasını bay geçeceklerini de dile getiren Derelioğlu, “İkinci yarının ilk maçı olan Ofspor maçına sıkı bir şekilde hazırlanacağız. Ligin ilk yarısında fraklı mağlup olduğumuz Ofspor’u bu kez evimizde mağlup ederek hem rövanşı alacağız hem de Çankırı Belediyespor karşısında yeniden yakaladığımız çıkışımızı sürdüreceğiz. Akçaabat Sebatspor olarak hedefimiz bu sezon ligde kalmak. Bunun içinde son maçımıza kadar savaşacağız. Taraftarlarımızın bu yolda desteğine ihtiyacımız var” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Spor