Derelioğlu'ndan Bomba Açıklama

Derelioğlu'ndan Bomba Açıklama

Akçaabat Sebatspor Teknik Direktörü Derelioğlu "Bazı kişiler Akçaabat Sebatspor’un gidişatına çomak sokmaya çalışıyor" dedi.

Akçaabat Sebatspor’da teknik direktör İhsan Derelioğlu, bazı kişilerin ellerini Akçaabat Sebatspor’un üzerinden çekmesi gerektiğini belirterek “Bazı kişiler Akçaabat Sebatspor’un gidişatına çomak sokmaya çalışıyor. Bu kişiler ellerini Akçaabat Sebatspor’un üzerinden çeksinler. Bu kişilere gereken cevabı zamanı geldiğinde  en sert bir şekilde vereceğim” dedi.

 

Derelioğlu AA muhabirine yaptığı açıklamada bazı kişilerin Akçaabat Sebatspor üzerinden oyun oynamaya çalıştığını ifade ederek “Akçaabat Sebatspor  üzerinden oyun oynamaya , Akçaabat Sebatspor’un gidişatına çomak sokmaya çalışanlar var.Bu kişiler kirli ellerini Akçaabat Sebatspor üzerinden çeksinler.  Bunlara gerekli cevabı en sert şekilde vereceğim. Suskun kalmamız konuşmayı bilmememizden değil, aksine bu güne kadar saygı duyduğumuz kişileri ve kurumların  yıpranmaması içindir. Bu tavrımızı aleyhimizde kullanmaya çalışanlara gerekli cevap verilecektir.Belkide bu olaylar geçmişte karanlıkta kalmış bir çok olayın aydınlığa çıkmasını sağlayacaktır. Suskun kalmayacağımı net bir şekilde ifade ediyorum” dedi.

Derelioğlu “ bu olaylara karşılık kararlı bir şekilde  çalışmalarımıza dem ediyoruz. Önümüzdeki haftaki maça her şeye rağmen hazırlanmaya çalışıyoruz. Yürekli futbolcular topluluğunun bir çok şeyin üstesinden geleceğine inanıyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
18 Yorum
Spor