Centilmenlik Çağrısı

Centilmenlik Çağrısı

TFF 3. Lig 4. Grup’ta yarın oynanacak olan Sebat Gençlik, Adana FK karşılaşması öncesinde centilmenlik çağrısı yapıldı.

TFF 3. Lig 4. Grup’ta  yarın oynanacak olan Sebat Gençlik, Adana FK karşılaşması öncesinde centilmenlik çağrısı yapıldı.  Başkan Cemil Kalkışım tarafından yapılan çağrıda, Trabzon’a yakışan bir müsabaka olması temennisinde bulundu.

Başkan Kalkışım, “10 Mart Pazar günü şampiyonluk yolunda Adana 1954 FK ile centilmenlik içerisinde hakaret olmadan, olaysız bir çatışma olmasını diliyorum. Mazisi Cumhuriyete dayanan kulübümüze yakışır bir müsabaka olacağından hiç şüphem yok” dedi.

 

Kalkışım, güzel bir tablonun şu anda var olduğunu ve bunu korumak için taraftarların kenetlenmesi gerektiğini belirtti. Trabzon insanının kültürü ve eğitim seviyesi ile topluma her zaman örnek olduğunu vurgulayan Başkan, bu hafta sonu aynı örnekliği sergilemeyi hedeflediklerini ifade etti.

 

Adana 1954 FK takımını kendi evlerinde ağırlayacaklarını belirten Kalkışım, “Skor ne olursa olsun, kardeşliğin kazandığı bir maç olması en büyük arzumuzdur. Güzel bir müsabaka olmasını temenni ediyor ve iki takıma da başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Spor