Cemil Usta Başkan

Cemil Usta Başkan

Akçaabat Sebatspor Kulüp başkanlığı için yetkilerin verildiği Cemil Kalkışım, kulübün önünü görme adına parasal sıkıntıları aşacağını söyledi.

Akçaabat Sebatspor Kulüp başkanlığı için yetkilerin verildiği Cemil Kalkışım, kulübün önünü görme adına parasal sıkıntıları aşacağını söyledi. Kalkışım, “Ben başından beri ifade ediyordum, şimdi de söylüyorum. Tek başına hareket ederseniz hiçbir şey yapamazsınız. Sebat takımını yalnız bıraktığınızda çöküşe geçersiniz. Bizler samimi Sebatlılarız. Kulübün maddi sorunlarını aşıp acilen transferlere gireceğiz. Salı günü çok önemli bir toplantı yapacağız. Bu camianın prestijinin sarsılmasına asla izin veremeyiz. Gündemimiz bu anlamda çok yoğun. Çalışmalarımızda kısa zaman içinde sonuç alacağız. Hızlı ama doğru kararlar vermek durumundayız. Tüm Sebatlıları kulübe destek olmaya çağırıyorum” dedi

 

Özcan İstifa edecek... 

Bu arada Kaşif Töre Ağanoğlu yönetiminin istifa etmesinin ardından teknik adam Ali Kemal Özcan da görevini bırakacağını yönetime iletti. Yeni gelecek olan Cemil Kalkışım yönetimi de bu anlamda teknik adam konusunda girişimlere başladı. Daha önce Sebatspor’u çalıştıran isimler üzerinde yoğunlaştığı öğrenilen Kalkışım’ın İsmail Batur ve Mehmet Birinci isimlerini ön planda tutuğu gelen bilgiler arasında. Öncelikli olarak federasyona olan borcu ödeyerek transfer engelinin ortadan kalkmasını sağlayacak olan Kalkışım, transfer döneminin bitmesine bir gün kala takıma yeni takviyeler yapacak. Ardından teknik adam sorununu çözecek olan Kırmızı-Beyazlı beyazlı ekip ligde başarılı olmanın planlarını yapıyor.

Kaynak:Günebakış

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
16 Yorum
Spor