Çalışmalara Başlandı

Çalışmalara Başlandı

Kırmızı-Beyazlılar, önümüzdeki Pazar günü kendi sahasında konuk edeceği Tokatspor müsabakasının hazırlıklarına bir günlük iznin ardından Teknik Direktör İsmail Batur nezaretinde başladı.

TFF İkinci Futbol Lig’inde son 9 haftadır mağlubiyet yüzü görmeyerek kendine orta sıralarda yer edinen Akçaabat Sebatspor’da yüzler gülüyor. Bu haftayı bay geçirecek olan Kırmızı-Beyazlılar, önümüzdeki Pazar günü kendi sahasında konuk edeceği Tokatspor müsabakasının hazırlıklarına bir günlük iznin ardından Teknik Direktör İsmail Batur nezaretinde dün başladı. Geçtiğimiz pazar günü deplasmanda Ofspor karşısında alınan bir puanın buruk sevincini yaşayan Akçaabat Sebatspor, Tokatspor müsabakasından üç puanla ayrılarak ligin son haftasına moralli girmek istiyor.

Kendi İşimize Bakacağız

Kırmızı-Beyazlı ekibin Teknik Patronu Batur, haftayı bay geçmelerinin kendileri açısından çok iyi olduğunu belirterek, “Futbolcularım bu vesileyle pazar günü oynayacakları Tokatspor müsabakasına dinlenmiş ve hazır çıkacaklar. Ancak zor bir karşılaşma olacağını biliyoruz. Bu nedenle çıkacak takımlar bizi ilgilendirmiyor. Biz kendi işimize bakacağız. Ligde toplayabildiğimiz kadar puan alıp klasman grubuna avantajlı başlamak istiyoruz” diye konuştu. Tokatspor maçında sakat olan Abdullah ve sarı kart cezalısı Kolay’ın forma giyemeyeceği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Spor