BÜYÜK BAŞKANA SAYGI

BÜYÜK BAŞKANA SAYGI

Akçaabat Sebatspor Onursal başkanının vefatı üzerine kulüp tesislerindeki bayrak yarıya indiridli.

Akçaabat Sebatspor'u aldığı andan itibare başarıdan başarıya koşturan ve süper ligde mücadele eden 3, ilçe takımı olma ünvanını kazanmasını sağlayan onursal Başkan Menlüt Selami Yardım'ın aniden vefat etmesi Akçaabat'ta büyük üzüntü yarattı.Taraflı taratsıoz herkesin gönlünde taht kuran ve mütevaziliği ile örnek bir spor adamı kimliği sergileyen Başkan Selami Yardım için kulüp tesislerinde bulu8nan Kırmızı-Beyaz takım bayrağı yarıya indirildi. Yarın İstanbulda yapılacak olan cenaze törenine gitmek üzere hazırlanan takım otobüsünün önüne ise "Akçaabat Sebatspor'un efsane başkanı Seni Unutmayacağız" panklartı asıldı.

Öte yandan  Mevlüt Selami Yardım, ismini verdiği Akçaabat’taki okulda düzenlenen bir törenle anıldı. Gözyaşları içerisinde gerçekleşen törende okul öğrenciler kendilerinin kaleme aldıkları yazı ve şiirlerde Selami Amcalarına olan duygularını dile getirdiler.

8. sınıf öğrencilerinden Güldehan Yaren Topal ile Nazlıcan Kuru’nun sunuculuğunu yaptığı programda Zeynep Özmen isimli öğrenci Yardım’ın hayatını anlatan bir konuşma yaparken, okul adına hazırlanan başsağlığı metnini ise Oğuzhan Akbulut isimli öğrenci okudu.

Başsağlığı metninde şu ifadelere yer verildi:

“Bu toprak çok insan yetiştirdi. Ama O, bu toprağın gül kokusuna, yosununa özlem duydu. İstedi ki, bu topraktan çıkan gençler iyi yetişsin, iyi gelişsin. İlkin “eğitim” dedi. Sonra cami... Sonra yoksullar... Sonra Akçaabat Sebatspor. Hep güzeli, iyiyi yaptı. Hep doğruya koştu. İstedi ki, bu toprakta güzellikler olsun. Tam bir Akçaabat sevdalısı... Tam bir İstanbul beyefendisi olan Sayın Mevlüt Selami Yardım Bey 25 Nisan 2010 Pazar günü Hakk’ın rahmetine kavuşmuştur. Üzüntümüz büyüktür. Onun manevi evlatları olarak kendisine Cenabı Hak’tan Rahmet, ailesine, dostlarına, Akçaabat halkına, Trabzon halkına, eğitim camiasına ve tüm sevenlerine sabırlar diliyoruz.”

Programda ayrıca Esma Çağla Akgün, Hayrunnisa Ayvaz, Leyla küçük, İrem Okuyan ve Feride Evrim Alış isimli öğrenciler de kendi yazdıkları şiirleri seslendirdiler.

 

 

NOT:Büyük Başkan için duygu ve düşüncelerinizi aşağıdaki linke tıklayarak bize iletiniz. İletilen düşünceler ayrı bir haber Adınız ve Soyadınız ile birlikte yayınlanacaktır.

DÜŞÜNCELERİNMİZİ YAZMAK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Spor