Böyle Bir İddia Nasıl Olur

Böyle Bir İddia Nasıl Olur

Karsspor Yöneticisi ve Basın Sözcüsü Yargıç Harmankaya, Sebatspor - Çankırı Belediyespor karşılaşması öncesinde 'pis koku' aldıklarını iddia etti.

 

 

 

 

Harmankaya, "Sebatspor Teknik Direktörü İhsan Derelioğlu, takımda devamlı oynayan as futbolcuları kadroya almadı, futbolculara maç öncesinde korku telkinlerinde bulunuyor. Futbolcuları tehdit ederek, tamamen bir kaos ortamı yaratmaya çalışıyor" dedi.

 

Harmankaya, "İhsan Derelioğlu'nun futbolculara hitaben 'Bizim Çankırı'da ölümüz çıkar arkadaşlar' gibi ifadeler kullanmasına bir anlam veremiyoruz. Bir teknik direktörün karşılaşma öncesinde futbolcularıyla bu şekilde konuşmasını doğru bulmuyoruz. Karsspor Kulübü olarak Türkiye Futbol Federasyonu'nu duyarlı olmaya çağırıyoruz" diye tepki 

 

 

 Akçaabat Sebatspor’da teknik direktör İhsan Derelioğlu, “maç öncesi Karsporlu bir yöneticinin hakkında yaptığı açıklamaları akıldışı iddialar, ucuz ve iğrenç bir komplo teorisi olarak gördüklerini açıkladı.

 

Derelioğlu AA muhabirine yaptığı açıklamada haberi yeni bir internet sitesinde yeni gördüğünü ve hayretler içerisinde kaldığını belirterek “Bu tür iddialar maç öncesi yapılan bilindik manevralar olarak görüyoruz, bunlar ucuz ve iğrenç bir komplo teorisi. Maç öncesi bu tür iddialar ortaya atarak kendi kamuoyunda zor duruma düşmemek için başkalarını zor duruma düşürmek için yapılan açıklamalardır. Maç öncesi bu tür iddialar mantık olarak bile anlaşılır bir iddi değil. Bu tür açıklamaları kendi zihniyetlerini yansıtan bir açıklama olarak görüyoruz” dedi.

Derelioğlu, iddiaları inceletip yasal haklarını arayacaklarını da sözlerine ekledi.

 

9 Takımın yer aldığı ve 3 takımın ligden düşeceği TFF 2. Lig 3 Klasman Grubu’nda son 2 haftaya girilirken, Çankırı Belediyespor 49 puanla 5.Sırada, Karsspor ise 47 puanla 7. sırada yer alıyor. Grupta Erzurumspor daha önce 2 kez üst üste sahaya çıkmadığından ligden düşürülmüş, 8. sırada yer alan 37 puanlı Kırşehirpsor’un ligden düşmesi ise daha önce kesinleşmişti.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Spor