Beşikdüzü'ne Moral Gezisi

Beşikdüzü'ne Moral Gezisi

Akçabat Sebatspor'a Beşikdüzü'nde yani açılan bir işyerinde yemek ikramı yapıldı.

Geçtiğimiz haftayı bay geçiren Akçaabat Sebatspor, önümüzdeki yarın Fatih Stadı’nda konuk edeceği lider Tokatspor müsabakasının hazırlıklarını tamamlayarak kampa girdi.

 Ligin ikinci teknik direktör Batur ile çıktığı 9 karşılaşmada 4 galibiyet ve 5 beraberlik alarak 17 puan toplayan Kırmızı-Beyazlılar, Tokatspor maçını kayıpsız geçerek ligin son haftasına moralli girmek istiyor.

Rakip Bizi İlgilendirmiyor

Karşılaşmanın kolay geçmeyeceğini bildiklerini bu nedenle de tüm tedbirleri aldıklarını belirten Başkan Yardımcısı ve Basın Sözcüsü Rıza Özer, şunları kaydetti: “Tokatspor’un ligdeki durumu bizi hiç mi hiç ilgilendirmiyor. Biz son iki maçımızda puan kaybı yaşamamanın ve ligi kayıpsız kapatmanın hesaplarını yapıyoruz. Bunda da başarılı olacağımıza inanıyoruz. Yenemesekte yenilmeyeceğiz. Ancak bu zorlu maçtan yüzümüzün akıyla çıkarak ligi moralli kapatacağız” diye konuştu.

Transferde Hata Yapmayacağız

Ligin ikinci yarısında koydukları hedefe son iki maçta alacakları 6 puanla ulaşacaklarını da dile getiren Akçaabat Sebatspor’un Başkan Yardımcısı ve Basın Sözcüsü Rıza Özer, şöyle devam etti, “Devre arası transfer döneminde hocamızın vereceği rapor doğrultusunda bünyemize katacağımız oyuncularla daha da güçleneceğiz. Fakat alacağımız futbolcularda hata yapmak istemiyoruz. Çünkü Klasman Grubunda kaybedilecek puanların telafisi yok” şeklinde konuştu.

Takıma Moral Yemeği.

Öte yandan Akçaabat Sebatspor teknik heyet ve futbolcu kafilesine Beşikdüzünde gözleme ikramı yapıldı.

 Beşikdüzü' ilçesinde yeni açılan "Muradım Yufka"  çalışanları tarafından ağırlanan kafileye işyeri sahibi Safiye Saral ve Eşi Yüksel Saral, Akçaabat Sebatspor'a olan sevgilerinin çok eskilere dayandığını ve her zaman destek verdiklerini belirtti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Spor