Batur'un Maç Yorumu

Batur'un Maç Yorumu

Deplasmanda Ofspor’u 3-2 mağlup eden Akçaabat Sebatspor’da Teknik Direktör İsmail Batur, alınan galibiyetin gelecek maçlar açısından önemli olduğunu söyledi.

Derviş ALTUNTAŞ/AkçaabatAjanş/AA

 Batur AA muhabirine yaptığı açıklamada, karşılaşmaya çok iyi başladıklarını belirterek “ Maçın özellikle ilk 20 dakikalım bölümünde rakibimize göre çok üstün bir futbol ortaya koyduk . Bu futbolun karşılığında da istediğimiz golleri bulduk. Bu bölümden sonra rakibimiz oyundaki dengeyi sağladı.  Takım olarak skoru korumaya çalışmamız iyi olmadı ve kalemizde 2 gol gördük. Ama maçın genelinde top hakimiyetinin büyük oranda bizde olması gelecek adına sevindirici.  Galibiyetten ötürü sporcularımı kutluyor, bizi desteklemek için maça gelen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Karşılaşmaya tam olarak hazır olmayan oyuncular ile başladıklarını a ifade eden Batur “Birçok oyuncumuz henüz istediğimiz seviyede değiller. Özellikle Mutlu, Ziya, Kenan gibi sporcularımızdan gelecekte çok daha fazla performans bekliyoruz.  Sporcularımız tam hazır olduklarında Ofspor karşısında ki ilk 20 dakikada gösterdiğimiz performansı maçın geneline yayılacağını düşünüyorum.  Ama takım olarak iyi yoldayız. Her geçen gün daha iyi olacağımıza inanıyorum” dedi.

Çarşamba günü oynanacak olan Tokatspor karşılaşmasına da değinen teknik direktör Batur açıklamasını şöyle tamamladı, “Geride kalan 3 maçımızı da kazanmamız takı ve camiaya moral oldu. Anacak şimdi bu karşılaşmalardan en önemlilerinden birisi olan Tokatspor maçına çıkacağız.  Taraftar desteğini de arkamıza alarak karşılaşmadan galibiyetle ayrılmak istiyoruz”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Spor