Batur, Umutlu konuştu

Batur, Umutlu konuştu

Akçaabat Sebatspor’da teknik direktör İsmail Batur, Karadenizspor karşılaşmanın zor geçeceğini ancak şartlar ne olursa olsun sahadan galibiyetle ayrılmak istediklerini söyledi.

İsmail Batur, AA muhabirine yaptığı açıklamada, “Trabzon Karadenizspor kaliteli oyunculardan kurulu bir ekip, bizimde çok değerli ve genç sporcularımız var. Karşılaşmaya iyi hazırlanıp sahadan galibiyetle ayrılmak istiyoruz. Son maçlarda aldığımız puanlar takım üzerinde olumlu bir hava oluşturdu. Bu havayı Trabzon Karadenizspor karşısında da devem ettirmek istiyoruz. Ancak maç sonrasında netice ne olursa olsun kazananın Trabzon futbolu olacaktır” dedi.

 

Akçaabat Sebatspor olarak her geçen gün daha iyiye gittiklerini ifade den Batur açıklamasını şöyle tamamladı “Son haftalara bakıldığı zaman oyun anlayışımız ve mücadeleciliğimizde olumlu gelişmeler olduğu görülmektedir. En azından kalesinde az gol gören bir takım olduk. Oynadığımız 11 karşılaşmada 4 gol atabilmişiz, bu sayı çok düşük. İdmanlarda özellikle bunun üzerinde duruyoruz. İyide golcülerimiz var, idmanlarda rahat oldukları için gol vuruşları çok iyi, ancak maç esnasında gol atamamanın verdiği sıkıntıları yaşadıklarını düşünüyorum”

Kırmızı Beyazlılarda Trabzon Karadenizspor karşılaşması öncesi Mutlu ve Abdullah’ın sakatlıkların devam ettiği ve bu futbolcuların durumunun çekilecek MR sonucu netleşeceği belirtildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Spor