Batur, Sonuçtan Memnun Değil

Batur, Sonuçtan Memnun Değil

İsmail Batur, Galibiyet serisini yedikleri son dakika golüyle sürdüremedikleri için üzgün olduklarını söyledi.

Sahasında Karsspor ile 2-2 berabere kalan Akçaabat Sebatspor’da Teknik Direktör İsmail Batur, Galibiyet serisini yedikleri son dakika golüyle sürdüremedikleri için üzgün olduklarını söyledi.

Batur AA muhabirine yaptığı açıklamada, Karspor karşısında istenilen oyunu sergilemelerine rağmen gol bölgelerinde etkili olamadıklarını ifade ederek “karşılaşma boyunca rakimize göre üstün bir oyun sergiledik. Mağlup duruma düşmemize rağmen maçı bırakmayarak öne geçmeyi de başardık. Karspor’un mağlup duruma düştükten sonra saldırılarına kontra atakla cevap verdik ve bir çok pozisyon bulduk. Ancak bu pozisyonları golle sonuçlandıramadık. Bu ataklarda 3. golü bulabilseydik sonuç çok daha farklı olabilirdi. Golü bulamayınca uzatma dakikalarında gereği olmayan bir faul pozisyonundan doğan serbest atışta kalemizde golü gördük. ” dedi.

Böyle bir sonucu beklemediklerini de ifade eden Batur açıklamasını şöyle tamamladı “5 haftadır süren bir galibiyet serimiz vardı. Bunu devam ettirmek istiyorduk ancak başaramadık. Bundan sonra kalan 5 karşılaşmayı da kazanarak ligi en iyi yerde bitirmek istiyoruz”   

Haber:Derviş ALTUNTAŞ

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Spor