Batur Sebatspor'da

Batur Sebatspor'da

Akçaabat Sebatspor'da Teknik Direktörlüğe İsmail Batur getirildi.

Haber:Derviş ALTUNTAŞ

 

TFF 2. Lig 3 Grup'ta mücadele eden Akçaabat Sebatspor'un kulüp başkan yardımcısı İsmet Yılmaz, olağanüstü genel kurulun 16 ya da 23 Eylül tarihlerinde yapılacağını söyledi.

 

İsmet Yılmaz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Akçaabat Sebatspor Kulübü'nün içinde bulunduğu durumdan kurtulması için birilerinin fedakarlık yapması gerektiğini ifade etti.

 

Yılmaz, mevcut yönetimin kulübün kısa vadede çözülmesi gereken ekonomik sorunları kendi imkanlarıyla çözemediğini kaydederek, ''Bu nedenle olağanüstü genel kurul kararı aldık. Kongrede ilçenin önde gelenleri tarafından ikna edilerek aday olan Cemil Kalkışım'ın başkan olmasını bekliyoruz. Kulübün önünün açılması için buna ihtiyacımız var'' dedi.

 

Sorunların çözümünde ilçenin önde gelenlerinin önemli katkıları olduğunu ifade eden İsmet Yılmaz, ''Kulübün önünün açılması için başta sayın kaymakamımız Erol Özkan olmak üzere, Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen ve adayımız Cemil Kalkışım'ın büyük gayretleri oldu. Onlara özellikle kulübün geleceği adına teşekkür ediyorum'' diye konuştu.

Bu arada Akçaabat Sebatspor'da, teknik direktör Ali Kemal Özcan'ın görev yapmayacağını yönetim kuruluna iletmesi üzerine İsmail Batur ile anlaşmaya varıldığı öğrenildi. İsmail Batur'un bu akşam yapılacak çalışmaya katılması bekleniyor.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
10 Yorum
Spor