Batur Hedefi Açıkladı

Batur Hedefi Açıkladı

Tokatsor ile 1-1 berabere kalan Akçaabat Sebatspor’da teknik direktör İsmail Batur, çok iyi bir futbol ortaya koyduklarını ve hedefin ilk 3 arasına girmek olduğunu söyledi

Derviş ALTUNTAŞ/AkçaabatAjans

 

Batur AA muhabirine yaptığı açıklamada, karşılaşmaya çok iyi hazırlandıklarını ve bu hazırlıkların karşılığını iyi futbol ile aldıklarını belirterek “Karşılaşmanın önemini tüm camia ve sporcular olarak bilincinde hareket ederek karşılaşmaya hazırlandık. İstediğimiz futbolu da sergilememize karşılık gol vuruşlarında istediğimiz sonucu alamadık. Rakibimiz Tokatspor pozisyon bulmadan golü buldu. Bunda bizim şahsi hatamız önemli rol oynadı. İyi oynamamıza karşılık kalemizde golü görmemiz moralleri biraz bozsa da hemen bunu atlatmasını bildik ve maç sonuna kadar mücadelemizi devam ettirdik. Son dakikalarda da olsa golü bulduk ve sahadan 1 puanla ayrılmak zorunda kaldık ” dedi.

 

Lige yakışan bir futbol ortaya koyduklarını da  ifade eden Batur “ çok iyi bir karşılaşma oldu. Hafta içi olmasına karşılık taraftarımız bizi yanlık bırakmadı. Onlara galibiyet hediye etmek isterdik ama olmadı. İyi oynadığımız bu karşılaşmada tek üzüntümüz 3 puan alamamamız oldu. Lider bir takımla oynadık. Sporcularımı gösterdikleri mücadeleden dolayı tebrik ediyorum” diye konuştu.

Hedeflerinin ilk 3 arasına girmek olduğunu da belirten Batur, taraftar, sporcu  ve yöneticiler birliktelik sağlandığı takdirde başarının geleceğinden emin olduğunu da sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Spor