Batur 'dan Maç Yorumu

Batur 'dan Maç Yorumu

Deplasmanda Yimpaş Yozgatspor'u 3-1 mağlup eden Akçaabat Sebatspor'da teknik direktör İsmail Batur, güzel ve akıllı goller atarak sonuca gittiklerini, hedeflerinin ligi en üst sıralarda bitirmek olduğunu söyledi

Batur yaptığı açıklamada "Yimpaş Yozgatspor karşılaşmaya son şans olarak bakıyordu. Karşılaşmaya çok istekli ve mücadele ederek başladılar. Son haftalarda ilk defa bir rakibin bu kadar arzulu bir futbol oynadığını gördüm. Maçın geneline bakıldığında çok da iyi bir futbol ortaya koyduğumuzu söyleyemem. Ancak biz azda olda bulduğumuz pozisyonları akıllı goller atarak geçerlendirince rakibimizin bu azmini kırmış olduk" dedi.

İsmail Batur, "yedi haftadır mağlup olmayan bir takımımız var. Aldığımız puanlar ile sporcularıma moral geldi. Artık kimse bizi yenemez düşüncesiyle mücadele ediyorlar. Bu galibiyet bizi çok rahatlattı. Yedi hafta bizim için olan düşünceleri tamamen ortadan kaldırdık. İlk defa bir maçta 3 gol atarak gol bölgesinde de etkili olmaya başladık. Sporcularımı sahada gösterdikleri üstün mücadeleden dolayı kutluyorum. Tüm maçlara aynı ciddiyet ve moralle hazırlanıp ligin ilk devresini mümkün olduğunca üst sıralarda tamamlamak istiyoruz" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Spor