Batur 'a ceza kapıda

Batur 'a ceza kapıda

Akçaabat Sebatspor'da Teknik Direktör İsmail Batur ve kaleci antrenörü Ahmet Başkır tedbirli olarak disiplin kuruluna sevk edildiler.

TFF 2. lig 4. Grubunda şampiyonluk mücadelesi veren ve bu hafta sonu Pazarspor ile karşı karşıya gelecek olan Akçaabat Sebatspor'da Teknik Direktör İsmail Batur ve kaleci antrenörü Ahmet Başkır tedbirli olarak disiplin kuruluna sevk edildiler.

Araklıspor maçında yaşanan olaylardan dolayı hakem ve gözlemcinin raporlarına doğrultusunda tedbirli olarak disiplin kuruluna sevk edilen Batur ve kaleci antrenörü Ahmet Başkır Pazar günkü Pazarspor maçında kulübe yerine, tribünde olacaklar.

Dün akşam kulüp binasında beş saate yakın bir toplantı yapan Akçaabat Sebatspor yönetim kurulu Araklıspor maçında yaşanan olaylar ve Araklı ilçe emniyet müdürünün tutumlu davranışları nedeniyle hem İç işleri Bakanlığına hem de Trabzon Emniyet Müdürlüğüne dilekçe yazarak, araklı emniyet müdüründün şikâyetçi oldukları belirlendi. Kamu görevi yapan bir memurun içişleri bakanlığının ve kaymakamlığın izni olmadan bir kulüpte görev yapması doğru olmadığını vurgulayan Akçaabat Sebatspor Genel Kaptan Yardımcısı Tayyar Umsan ”Trabzon emniyet müdürlüğü ile bir konuşma yapacağız. Kendisini bu konuda emniyet müdürlüğümüze ve içişleri bakanlığımıza şikâyet edeceğiz” dedi.

Öte yandan Pazarspor maçının hazırlıklarına devam eden Akçaabat Sebatspor'da bu maç öncesi cezalı futbolcular bulunuyor. Araklıspor maçında kırmızı kart gören Ziya ile sarı kart cezalısı olan Hakikat takımdaki yerlerini alamayacaklar.Genel Kaptan Yardımcısı Tayyar Umsan Pazarspor ile zorlu maç oynayacaklarını belirterek” iki maçta 5 puan kaybettik. Kaybetmeye daha tahammülümüz kalmadı. Lig yarışından kopmamak için Pazarspor maçını kazanmak istiyoruz. Ayrıca tedbirli olarak ceza kuruluna verilen hocamız İsmail Batur ve kaleci antrenörümüz Ahmet Başkır içinde gerekli olan savunmayı yönetim kurulu olarak yapacağız” diye konuştu.


haber61

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Spor