Başkan Sporcular İle Görüşecek

Başkan Sporcular İle Görüşecek

Başkan Cemil Kalkışım, sporcular ile birebir görüşerek alına sonuçların nedenlerini arayacaklarını söyledi.

Akçaabat Sebatspor’da Kulüp Başkanı Cemil Kalkışım, son dönemde  alınan  kötü saha sonuçlarını anlamanın mümkün olmadığını, sporcular ile birebir görüşerek bunun nedenlerini arayacaklarını söyledi.

 

Başkan Kalkışım sitemize yaptığı açıklamada, alınan kötü sonuçların aşırı motivasyondan kaynaklanmış olabileceğini ve bu sonuçlara kendilerininde anlam veremediğini ifade ederek “alınan sonuçlar bize yakışmamıştır.  Takımın neden bu hale geldiğine anlam veremedik. Bir sorun olduğunu düşünmüyorum. Sporcularımın maçlara aşırı motivasyonu sonucu olabileceğini düşünmekteyiz. Sporcular ile bugün tek tek görüşme yaparak onları dinleyeceğiz. Burada alacağımız bilgiler doğrultusunda kendimize bir yol belirleyeceğiz” dedi.

 

Hoca konusunda da açıklamalarda bulunan Kalkışım, “ ben devamlılıktan yanayım. Atalarımız “dereyi geçerken at değiştirilmez” derler, bizde hocamızla devam etmeyi düşünüyoruz. Ama bunun da net kararını yapacağımız toplantıdan sonra vereceğiz” diye konuştu.

 

Daha güzel bir Akçaabat Sebatspor için çaba harcadıklarını da ifade eden Kalkışım “Bugünkü durum bizi ve camiamızı üzdüğünü biliyoruz. Ama daha güzel günler için çabalarımız sürüyor. Güzel olmaması içinde bir neden de görmüyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Spor