Babuşcu nabız Yokluyor

Babuşcu nabız Yokluyor

Akçaabat Sebatspor'a başkan adayı olması beklenen Ayhan Babuşcu "Akli Selim Bir Yönetimden yanayım" dedi.

Akçaabat Sebatspor’da hafta sonu yapılacak olan olağanüstü kongrede aday olması beklenen mevcut Asbaşkan Ayhan Babuşçu, camiayı bir araya getirecek  ortak akıl ile bir  yönetim oluşturmak istediklerini söyledi.

Babuşçu, sitemiz muhabirine yaptığı açıklamada, Akçaabat Sebatspor’un Süperlig’den beri  hem başarı hem de camia içerisindeki dostlukların  düşmeye başlamasına dur demek için camianın önde gelenleri ile görüşmeleri sürdürdüğünü belirterek “Akçaabat Sebatspor İstanbul’dan buyana bizim sevdamız. Maalesef takımız alınan kötü saha sonuçlarıyla birlikte çıktığı süper ligden hızlı bir şekilde alt gruplara düşmüştür. Buna paralel olarak ta camianın önde gelenleri arasında bu başarısızlık küskünler tarafı oluşmasına nenden olmuştur. Bu küskünleri oluşturulacak ortak akıl ile tekrar eski güzel günlere götürmek için yola çıktık. Camiamız bize bu işin başında sen ol derde bende buna hayır demem. Bu görev 1. adam veya 3. adam olabilir fark etmez. Akçaabat Sebatspor’da görev almak büyük bir onurdur. Akçaabat’ı ağaya kaldıracak bir oluşuma ihtiyaç vardır. Bu oluşum içerisinde Kaymakamı, Belediye Başkanı, taraftarı, geçmiş yönetimi kısacası tüm Sebatspor sevenleri bir araya getirmeliyiz. Benim çalışmam bu insanları bir araya getirmektir. Yoksa benim illaki başkan olacağım diye bir beklentim yok. Akçaabat Sebatspor’dan beklentisi olanlara değil buraya katkı sağlayacak kişilere ihtiyaç var” dedi.

 

Milletvekili Mustafa Cumur ve Belediye Başkanı ile görüştüğünü ifade  en Babuşçu “Sayın Milletvekilimiz Mustafa Cumur ve Belediye Başkanı Şefik Türkmen ile görüştüm. Cumur yönetime talip olacakların maddi olarak güçlü olması gerektiğini kendilerinin maddi olarak yapacak fazla bir şeylerinin olmadığını söyledi. Haklı olarak artık yüzlerinin kalmadığını belirtti bize. Belediye Başkanımız ise göreve talip olacaklara destek olacaklarını belirtti” açıklamasını yaptı.

 

 

 

Mevcut yönetimin içinde bazı kişilere camianın güvensizlik içerisinde olduğunu ve bunu nasıl aşacaklarını sorduğumuzda ise Babuşçu şöyle konuştu “Savcılık dosyayı inceliyor. Kararı yargı verecektir.Ama burada görev alan herkes bu kulübe bir şeyler vermeye çalışmıştır. Burada başkanın yaptığı bir yanlış var ise buna bizim tepkimiz kamuoyu ile aynı derecede olur”..

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
13 Yorum
Spor