Ayvaz  Geleceği Düşünüyor

Ayvaz Geleceği Düşünüyor

Akçaabat Sebatspor Başkanı Şenol Ayvaz önemli açıklamalarda bulundu.

TFF 2. Lig 4. Klasman Grubu takımlarından Akçaabat Sebatspor'un kulüp başkanı Şenol Ayvaz, ligden düşme korkusu yaşamak istemediklerini söyledi.

 

Şimdiden önümüzdeki yılın planlamasını yaptıklarını belirten Kırmızı-Beyazlı ekibin Kulüp Başkanı Şenol Ayvaz, şöyle konuştu, “Akçaabat Sebatspor’un çekirdek kadrosunu oluşturuyoruz. Gelecek sezon çok daha iyi bir ekip ile ligde mücadele ederek adımızdan sıkça söz ettireceğiz. Bunun içinde geleceğe yatırım yapma gayreti içindeyiz. Fakat şu anda Akçaabat Sebatspor ligde istediği yerde değil. Takımız her sezon nedense ligden düşme korkusuyla yaşamaktadır. Böyle bir korku Akçaabat Sebatspor gibi bir camiaya yakışmamaktadır” diye konuştu.

 

Bu sezon düşme korkusu yaşamak istemediklerini de kaydeden Ayvaz “Şu anda yaptığımız transferlerle düşme korkusu yaşamamalıyız. Çünkü iyi bir ekibe sahibiz. Birçoğu genç ve gelecek vaat eden sporcular. Yanlarına aldığımız birkaç tecrübeli sporcu ile takımı sırtlayacaklarından eminiz. Akçaabat Sebatspor’a maddi anlamda katkı sağlamak amacı ile bir gece düzenleyeceğiz. Gece ile ilgili çalışmalarımız sürüyor. Burada Bayındırlık ve İskan Bakanımız Sayın Faruk Nafiz Özak’a teşekkür etmek istiyorum. Geceyle ilgili elinden gelen her şeyi yapıyor” şeklinde konuştu.

 

Ayvaz, “Bizi en gönülden sahiplenenlerin başında sayın bakanımızın geldiğini söyleyebiliriz.  21 Şubat’ta İstanbul’da yapacağımız gecede kulübümüze tüm Türkiye’deki iş adamlarımızın destek çıkacağından eminiz” dedi. Kulübe borç yaptırmadıklarını da belirten Ayvaz bu sezonu “Akçaabat Sebatspor’a hiç bir mali külfet getirmeden bitirmek istiyoruz. Borcumuzu her geçen gün aşağıya çekiyoruz. Reklamlar ve yönetici bağışları ile sezonu bitireceğiz. Ciddi firmalar ile sponsorluk anlaşmaları yapmak için girişimler yaptık. Kısa sürede sponsorlarımız da netleşecek ve kulübe maddi destek sağlayacağız” dedi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Spor