Atmaca Takıma Güveniyor

Atmaca Takıma Güveniyor

Akçaabat Sebatspor’da kulüp başkan yardımcısı Sadık Atmaca, hafta sonu oynayacakları Trabzon Karadenizspor maçıyla yeniden çıkışa geçmek istediklerini söyledi.

Atmaca, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Trabzon Karadenizspor maçının  iki takım içinde zor geçeceğini tahmin ettiklerini ve  alınacak sonucun ligdeki konumlarını önemli ölçüde etkileyeceğini belirterek “Trabzon Karadenizspor  ile oynayacağımız karşılaşman önemini sporcularımız bilincinde. Hafta içerisinde sporcular ile yaptığımız birebir görüşme çok olumlu bir hava oluşmasını sağladı. Sporcularımıza kendilerine güvendiğimizi ve bu yolu berber bitireceğimizin bilincinde olmalarını sağladık. İdmanlarda çocukların canla başla yaptıkları mücadele bizlere umut verdi. Bu olumlu havayı maça da yansıtıp sahadan istediğimiz sonucu alarak alt sıralardan yukarı doğru  çıkmak istiyoruz.” dedi.

 

Başkan Yardımcısı Atmaca, karşılaşmanın  iki kardeş takıma yakışır bir şekilde olmasını arzu ettiklerini de belirterek “saha içerisinde rakibimizi yenmek için elimizden geleni yapacağız. Ancak netice ne olursa olsun, iki takım arasında ki dostluk devam edecektir” diye konuştu.

 

 

 

Öte yandan Kırmızı-Beyazlı ekip Trabzon Karadenizspor karşılaşmasının hazırlılarına teknik direktör İsmail Batur nezaretinde yapılan çift kale idman maçı ile devam etti. İdmanda sporcuların oldukça hırslı olukları gözlerden kaçmadı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Spor