Arif Sırtkaya'nın Maç Yorumu

Arif Sırtkaya'nın Maç Yorumu

Karadeniz Gazetesi spor yazarı Arif Sırtkaya Sebat Yozgat maçıyla ilgili köşe yazısı.

A.Sebatspor, 6.haftada galip gelirken adeta öldü öldü, dirildi, izleyenlerine saç baş yoldurup izleyenlerine ya sabır çektirdi 90 dakika boyunca.
6.hafta sonu itibariyle 2.Lig takımlarının oynadığı futbol şayet böyle ise, Allah rahmet eylesin güzel futbola.
Dünkü maçta Kırmızı-Beyazlılar, Yozgatspor karşısında istenilen gibi değilse de, diğer maçlara göre daha derli topluydu veya göründü.
İyi futbolun sergilenmediği, ancak pozisyon zenginliği olan karşılaşmada A.Sebatspor’lu Gökhan’ın birbirinden bariz kaçırdığı 4 net gollük pozisyonları ayağınızın birini bağlasanız sayı yapardınız, diyebilirim.
Sebatspor’un kaçırdığı diğer gollere değinmek istemiyorum. Konuk Yozgatspor, Sebat kalesine maç boyunca 4 kez geldi ama pir geldi. Bunlarda da gününde olan kaleci Can duvar gibi durdu ve Yozgat’ın puan umutlarına izin vermedi.
Sözün özü; A.Sebatspor dünkü galibiyetiyle makus talihini yendi. Üzerindeki kara bulutları dağıtmak için biraz gayret, biraz inanç biraz da güven gerekli.
Bakın beyler, sizler öyle dediğiniz gibi toy takım falan değilsiniz. Aradınızda Süper Lig deneyimli oyuncular var. İmkansızlık koşmaya, mücadele etmeye engel değildir.
Unutmadan M.Salih hocayı da yerinde değişiklik, oyuncu seçimi, değişimi ve de oyuna müdahalesiyle de kutlamadan geçemeyeceğim.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Spor