Altyapı Futbol Okulu Açıldı

Altyapı Futbol Okulu Açıldı

Akçaabat Sebatspor Futbol okulu yapılan tören ile sezona başladı.

Haber ve Fotograflar:Derviş ALTUNTAŞ

 

Akçaabat Atatürk anıtına çelenk konulmasıyla başlayan açılış törenine, Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen, Darıca Belediye Başkanı Muhammet Altınel, Akçaabat Sebatspor Başkan Yardımcısı Rıza Özer, Akçaabat Esnaf ve Sanatkar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Osman Zeki Aşlan, Akçaabat Esnaf Odası Başkanı Yaşar Sivrikaya, Altyapı sponsoru Cemil Kalkışım, sporcular ve vatandaşlar katıldı.

 

Açılışta bir konuşma yapan Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen, sporda gelecekte başarı elde edilmesi isteniyorsa bunun yolunun altyapılardan geçtiğini ve alt yapısı güçlü olanların geleceklerinin de sağlam olacağını belirtti.

 

Türkmen, Akçaabat Sebatspor'un geçmişte Trabzonspor'un altyapısı gibi çalışmış bir takım olduğunu belirterek, ''Trabzonspor'un şampiyon olan her ekibinde mutlaka birkaç tane Akçaabat Sebatspor'da yetişen sporcu bulunmuştur. Bu altyapıya verdiğiniz değerin takımın geleceğinde ne derece önemli olduğunun bir göstergesidir. Artık Süper ligde bile her takım alt yapılara önemli yatırımlar yapmaktadır. Burada açılan futbol okulunda Akçaabat Sebatspor ve bölge takımlarına çok sayıda sporcu yetiştireceğine inanıyoruz. Bu düşüncede emeği geçenleri, tebrik ediyorum'' dedi.

 

Akçaabat Sebatspor Kulübü Başkan Yardımcısı Rıza Özer ise tüm camianın kulübe sahip çıkması gerektiğini belirterek, ''Akçaabat Sebatspor'u başarılı bir geleceğe taşımak istiyorsak geçmişin muhasebesini iyi yapıp gelecek için tüm camia olarak elimizi taşın altına koymalıyız. Burada herkese önemli görevler düşmektedir'' diye konuştu.

 

Futbol okulunun 10 ay süre ile devam edeceği ve okula yaklaşık 200'e yakın öğrencinin kayıt yaptırdığı bildirildi.

 

 

 

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Spor