Altınel Sporcular İle

Altınel Sporcular İle

Darıca Belediye Başkanı Muhammet Altınel, Darıcaspor Kadın Voleybol takımını kabul ederek bayramlarını kutladı..

 

 

Trabzon Bölgesel deplasmanlı ligde mücadele eden Darıcaspor kadın Voleybol takımı Darıca Belediye Başkanı Muhammet Altınel’i ziyaret etti.

Darıcaspor Başkanı İsmet Altınel ve voleybol takının sporcu ve teknik heyetinin yer aldığı ziyarette konuşan Belediye başkanı Altınel, spora  her zaman maddi ve manevi destek olmaya çalıştıklarını ve bu desteği bundan sonrada devam ettireceklerini ifade etti. Altınel “beldemizden bayan bir voleybol takımı olması bizler için övün kaynağıdır. Belediye olarak elimizden gelen desteği vermeye devam edeceğiz. Bizim dışımızda başta kulüp başkanımız olmak üzere destek olan herkese teşekkür ediyoruz” dedi.

darica-voleybool.jpg

Darıcaspor Başkanı İsmet Altınel ise yaptığı konuşmada Belediye Başkanı Muhammet Altınel’e kulübe yaptığı desteklerden dolayı teşekkür etti. Kulüp Başkanı Altınel “futbolun yanı sıra voleybol takımızla da bölgemizdeki genç yetenekleri bulup değerlendirmek istiyoruz. 3 kategoride toplam 45 kadın sporcumuz ile mücadele ediyoruz.  Kulübümüze her zaman destek olan Belediye başkanımıza teşekkür ediyorum” dedi.

darica-voleybool.20111109150025.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Spor