Ali Kemal Hoca İşbaşında

Ali Kemal Hoca İşbaşında

Akçaabat Sebatspor'da Ali Kemal Özcan devri.

Haber ve Fotoğraflar:Derviş ALTUNTAŞ/AA-AkçaabatAjans

 

 Akçaabat Sebatspor’da Başkan Yardımcısı Metin Nadir, Erzurumspor karşılaşmasını kazanıp matematiksel olarak ligde kalmayı hedeflediklerini söyledi.

 

Nadir, sitemiz muhabirine yaptığı açıklamada, Erzurumspor karşısında futbolculara ve göreve getirilen Ali Kemal Özcan’a güvendiklerini ifade ederek “Henüz ligde matematiksel olarak kalmış değiliz. Bu nedenle Erzurumspor karşılaşmasına önem veriyoruz. Bu maçı kazanarak gelecek için plan yapmaya başlayacağız” dedi.

Görevine son verilen Teknik Direktör İsmail Batur’un yerine takımın başında ligde kalan 4 maç için Ali Kemal Özcan’ı getirdiklerini ifade eden Nadir “Ali Kemal hoca geçmişinde hep futbolun içerisinde olmuş bir kişidir. Zaten kulübümüzde Genel Koordinatör olarak görev yapıyordu ve futbolcuları yakinen tanıyan bir kişidir. Ligde kalan 4 karşılaşmamızda verilen görevi hakkıyla yerine getireceğinden kuşkumuz yoktur” dedi.

           

Öte yandan Akçaabat Sebatspor Teknik Direktör Ali Kemal Özcan yönetiminde hafta sonu kendi sahasında oynayacağı Erzurumspor karşılaşması hazırlıklarına başladı.  Çalışmaya

sakat olan Mutlu, Abdullah ve Eyüp katılmadı.

 

Çalışmayı izlemeye gelen Akçaabat Sebatspor taraftarlarının Ali Kemal Hoca için  "Yerli Aragones" yakıştırması yapması dikkat çekti.

 

 

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum
Spor