Akçaabat'ta Cumhuriyet Coşkusu

Akçaabat'ta Cumhuriyet Coşkusu

Akçaabat Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü ile Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından organize edilen "29 Ekim Cumhuriyet Bayramı atletizm, masa tenisi ile satranç" turnuvası düzenlendi.

Akçaabat Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü ile Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından organize edilen  "29 Ekim Cumhuriyet Bayramı atletizm, masa tenisi ile satranç" turnuvası düzenlendi.

Söğütlü atletizm sahasında yapılan atletizm yarışlarında 100 metre yarışlarına 31 sporcu, 400 metre yarışlarına ise 57 sporcu katıldı. 1500 metre yarışlarında ise 35 sporcu piste dereceye girebilmek için mücadele etti. Akçaabat Çok Programlı Lisesinde yapılan satranç turnuvasına 20 öğrenci katılırken, Akçaabat belediye gençlik merkezinde yapılan masa tenisi müsabakalarına 25 öğrenci katıldı. Müsabakalara Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Engin Uzun ile Milli Eğitim Şube Müdürü Hüseyin Demirci katılarak sporculara başarı dilediler.  29 Ekim Cumhuriyet kupası nedeniyle düzenlenen yarışmalarda dereceye giren sporculara madalyaları 29 Ekim Perşembe günü yapılacak olan törende verilecek. Müsabakalara 

29--ekim-etkinlikl-(6).jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Spor