Akçaabat’ın köklü kulüplerinden Tütünspor’a  destek

Akçaabat’ın köklü kulüplerinden Tütünspor’a destek

Akçaabat’ın köklü kulüplerinden Tütünspor’a olan destek her geçen gün artıyor.

Akçaabat’ın köklü kulüplerinden Tütünspor’a olan destek her geçen gün artıyor.

Akçaabat’ın en eski kulüplerinden olan ve futbolun yanı sıra  bu yıl hentbol, atletizm, güreş ve boks branşlarında Akçaabat sporuna hizmet eden Akçaabat Tütünspor’a destek devam ediyor. Trabzon’u Hentbol 1. Lig’de temsil eden tek takım olma özelliğini taşıyan hentbol takımı sporcularını ve antrenörlerini Akçaabatlı iş adamlarımızdan Rıza Özer  takım elbise ile ödüllendirdi.  Takım elbileri ile objektiflerimize poz veren sporcular, Tütünspor’un deplasmanda oynayacakları tüm müsabakalara Jakamen markalı takım elbiseler ile seyahat edecekler.

plaket-001.jpg

tutunspor-hentbol-takimi-poster.jpg

tutunspordan-tesekkur.jpg

turan-mustafa-(1).jpg

turan-mustafa-(2).jpgTuylu teşekkür etti.

Öte yandan Akçaabat Tütünspor Kulübü Başkanı Fazıl Tuylu, kulübe destek olan Jakamen giyim firmasının yönetim kurulu üyesi ve başkan yardımcısı Rıza Özer’e teşekkür plaketi takdim etti. Başkan Tuylu yaptığı konuşmada, Akçaabatlı iş adamlarını destek verdikleri için teşekkür etti.

Fazıl Tuylu Akçaabat Belediyesi Fen İlleri ve Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nü de ziyaret etti. Fen İlleri Müdürü Mustafa Berber ve Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Turhan bektaşoğlu’na Akçaabat Yaylacık Sahil kesiminde yapılan saha için verdikleri destekten dolayı teşekkür eden Tuylu  Tütünspor forması hediye etti.  Tüylü;  “Umarım bundan önce olduğu gibi bundan sonrada bu katkıların devam eder ve kulüplerimiz hak ettiği yerlere gelirler’’ dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Spor